Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Kriessern HGFGBG
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Favre geeft een hoge lob. Lenz controleert de bal met de borst. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - HGFGBG 1:0

6e minuut.
Klingler passt de bal zonder na te denken. Geier bereikt de bal nog maar net als eerste. Geier geeft een lange en hoge pass. Kambler is nu in balbezit. Kambler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nägeli rent richting de bal. Nägeli geeft een hoge lob. Inworp. Taisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veuillet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Frieden met de inworp. Klungelig pakt Läuppi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosa. Rosa krijgt een gele kaart. Läuppi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nägeli wilt de vrije trap nemen. Meistermacher heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aufdermauer verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdermauer geeft een hoge lob. Lenz kopt de bal weg. Daar is Immersi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Immersi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rosa kopt de bal weg. Nägeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Colombo rent richting de bal. Colombo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Favre de bal. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi probeert naar een medespeler te passen. Kambler is nu in balbezit. Kambler draait met de bal, schiet en ... Zuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geier neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schläfli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambler onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OC Kriessern - HGFGBG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 46%, HGFGBG 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OC Kriessern - HGFGBG 1:1

54e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaz passt de bal in één keer door. Kambler rent richting de bal. Kambler draait met de bal, schiet en ... Zuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klingler speelt de bal door. Taisch is nu in balbezit. Taisch speelt de bal door. Veuillet is nu in balbezit. Veuillet geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 43%, HGFGBG 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OC Kriessern - HGFGBG 1:1