Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO FC Fortuna St.Gallen
meh goals ? Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula onderschept slim de pass. Nicula geeft een hoge lob. Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... Geber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Alvarez rent richting de bal. Alvarez passt de bal zonder na te denken. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Geber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geber met een sublieme pass. Ţărus kopt de bal weg. Klungelig pakt Steffen de bal. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen passt de bal zonder na te denken. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy schiet op doel. Paal! Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Palumbo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Alvarez met een sublieme pass. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Puistonen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 1:0

14e minuut.
Sager geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somlyódy probeert de bal met de borst te controleren. Somlyódy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nussbaum geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicula met de inworp. Rusol rent richting de bal. Rusol geeft een hoge lob. Geber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 2:0

17e minuut.
Puistonen passt de bal in één keer door. Nicula rent richting de bal. Nicula met een sublieme pass. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 3:0

19e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Rusol met een sublieme pass. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. Geber bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen schiet op doel. Geber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 4:0

22e minuut.
Clark geeft een lange en hoge pass. Geber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Palumbo heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 5:0

24e minuut.
Inworp. Nicula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusol is nu in balbezit. Rusol geeft de bal voor. Clark springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Sager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus rent richting de bal. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen schiet op doel. Geber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. Geber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 6:0

28e minuut.
Nussbaum rent richting de bal. Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus speelt de bal door. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. Geber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rollmops rent richting de bal. Lüssem onderschept slim de pass. Lüssem geeft een lange en hoge pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Steffen speelt de bal door. Inworp. Rusol met een snelle inworp. Nicula is nu in balbezit. Nicula geeft een hoge lob. Geber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Muri de bal. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 7:0

36e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Puistonen heeft problemen om de bal te vangen. Puistonen geeft een lange en hoge pass. Clark is nu in balbezit. Clark geeft een lange en hoge pass. Geber bokst de bal weg. Geber met een sublieme pass. Nussbaum probeert de bal aan de voet te houden. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puistonen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 8:0

40e minuut.
Muri met een sublieme pass. Somlyódy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jończy speelt de bal door. Nicula rent richting de bal. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Puistonen rent richting de bal. Puistonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Puistonen passt de bal met de wreef. Muri speelt de bal door. Inworp. Alvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clark geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus passt de bal in één keer door. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 12%, FC Fortuna St.Gallen 88%.
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 9:0

46e minuut.
Alvarez met een snelle inworp. Daar is Rusol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Geber bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 10:0

47e minuut.
Sager passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarez met de inworp. Clark is nu in balbezit. Clark geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Alvarez met een snelle inworp. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Muri is nu in balbezit. Somlyódy verovert de bal door een tackle van achteren. Somlyódy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Palumbo de bal. Nussbaum is nu in balbezit. Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Ţărus draait met de bal, schiet en ... Geber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 11:0

54e minuut.
Ţărus geeft de bal voor. Nicula is nu in balbezit. Nicula met een sublieme pass. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kurz is nu in balbezit. Clark onderschept slim de pass. Clark probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. Geber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Geber met een sublieme pass. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Nicula geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rusol met een sublieme pass. Muri geeft de bal voor. Nicula kopt de bal weg. Klungelig pakt Puistonen de bal. Puistonen draait met de bal, schiet en ... Geber bokst de bal weg.

81e minuut.
Nicula met de inworp. Puistonen is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Palumbo ... Strafschop! Puistonen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ţărus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Geber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 12:0

82e minuut.
Nicula is nu in balbezit. Nicula geeft de bal voor. Clark met een sublieme pass. Ţărus rent richting de bal. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Puistonen haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Geber trapt de bal weg van het doel. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 12%, FC Fortuna St.Gallen 88%.
Liverpool SO - FC Fortuna St.Gallen 12:0