Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppinoss FC Sturm
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Spahr rent richting de bal. Gimmi onderschept slim de pass. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kropf rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora met een sublieme pass. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Amacker met een sublieme pass. Zamora kopt de bal weg. Daar is Spahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimmi rent richting de bal. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Amacker speelt de bal door. Zamora kopt de bal weg. Spahr is nu in balbezit. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calo met een snelle inworp. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Silber rent richting de bal. Silber geeft een hoge lob. Calo met een sublieme pass. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Amacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Zamora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spahr de bal. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Calo onderschept slim de pass. Calo passt de bal met de wreef. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Amacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - FC Sturm 1:0

40e minuut.
Spahr geeft een hoge lob. Borer rent richting de bal. Borer geeft een lange en hoge pass. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - FC Sturm 2:0

44e minuut.
Gimmi probeert naar een medespeler te passen. Perdono bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdono passt de bal met de wreef. Calo is nu in balbezit. Calo geeft een hoge lob. Amacker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 23%, FC Sturm 77%.
Peppinoss - FC Sturm 2:0

54e minuut.
Perdono geeft de bal voor. Krummenacher kopt de bal weg. Klungelig pakt Spahr de bal. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chinelinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godenzi komt het veld opgelopen. Kropf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biaggi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry geeft een lange en hoge pass. Gimmi rent richting de bal. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Amacker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - FC Sturm 3:0

74e minuut.
Silber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casagrande komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 19%, FC Sturm 81%.
Peppinoss - FC Sturm 3:0