Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucky Bastards FC OC Kriessern
Trainee Tactiek 442
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Klingler met een sublieme pass. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Colombo rent richting de bal. Colombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:1

4e minuut.
Rosa passt de bal zonder na te denken. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan onderschept slim de pass. Immersi onderschept slim de pass. Immersi schiet op doel. Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi geeft de bal voor. Klungelig pakt Colombo de bal. Colombo schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:2

5e minuut.
Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan passt de bal in één keer door. Daar is Kobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobel geeft de bal voor. Colombo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cupertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa met een sublieme pass. Veuillet rent richting de bal. Veuillet speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Meistermacher is nu in balbezit. Klingler is nu in balbezit. Favre rent richting de bal. Cupertino onderschept slim de pass. Cupertino schiet op doel. Zuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Meistermacher passt de bal in één keer door. Schläfli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schläfli met een sublieme pass. Colombo met een sublieme pass. Immersi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aufdermauer probeert de bal aan de voet te houden. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa met een sublieme pass. Veuillet is nu in balbezit. Veuillet haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombo speelt de bal door. Immersi is nu in balbezit. Immersi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:3

40e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Immersi rent richting de bal. Immersi draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 77%, OC Kriessern 23%.
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:4

46e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Veuillet rent richting de bal. Veuillet probeert naar een medespeler te passen. Colombo is nu in balbezit. Colombo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Colombo speelt de bal door. Veuillet rent richting de bal. Veuillet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Immersi de bal. Immersi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Colombo is nu in balbezit. Colombo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:5

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chancentod trapt de bal weg. Klingler is nu in balbezit. Cupertino verovert de bal door een tackle van achteren. Cupertino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chancentod met een sublieme pass. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupertino begaat een overtreding. Cupertino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 67%, OC Kriessern 33%.
Lucky Bastards FC - OC Kriessern 0:5