Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fortuna St.Gallen Peppinoss
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 40.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora passt de bal met de wreef. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:1

7e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz met een sublieme pass. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gimmi is nu in balbezit. Zamora rent richting de bal. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Calo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calo geeft een hoge lob. Muri heeft problemen om de bal te vangen. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel. Geber bokst de bal weg.

21e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calo onderschept slim de pass. Calo probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Calo is nu in balbezit. Calo passt de bal zonder na te denken. Sager probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal in één keer door. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zamora speelt de bal door. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Muri is nu in balbezit. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Geber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:2

37e minuut.
Fry is nu in balbezit. Fry passt de bal zonder na te denken. Calo heeft problemen om de bal te vangen. Calo geeft een lange en hoge pass. Chinelinho krijgt zijn hoofd ertegen. Geber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna St.Gallen 78%, Peppinoss 22%.
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:2

55e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Silber rent richting de bal. Silber passt de bal zonder na te denken. Daar is Gimmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:3

63e minuut.
Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho passt de bal zonder na te denken. Muri probeert de bal aan de voet te houden. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Calo is nu in balbezit. Met opzet legt Sager zijn tegenspeler op de grond. Calo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chinelinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Geber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nussbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Geber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:4

72e minuut.
Fry probeert naar een medespeler te passen. Silber rent richting de bal. Silber passt de bal zonder na te denken. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho heeft problemen om de bal te vangen. Chinelinho passt de bal met de wreef. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rollmops bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry verovert de bal door een tackle van achteren. Fry speelt de bal door. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:5

87e minuut.
Kurz kopt de bal weg. Fry speelt de bal door. Chinelinho heeft problemen om de bal te vangen. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Palumbo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor. Calo is nu in balbezit. Calo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chinelinho de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna St.Gallen 75%, Peppinoss 25%.
FC Fortuna St.Gallen - Peppinoss 0:6