Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sturm Liverpool SO
Normal Tactiek meh goals ?
37% Balbezit 63%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Ţărus passt de bal zonder na te denken. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Amacker bokst de bal weg.

5e minuut.
Kropf met een sublieme pass. Ţărus rent richting de bal. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Amacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puistonen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Somlyódy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Puistonen onderschept slim de pass. Puistonen met een sublieme pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. Amacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:1

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amacker trapt de bal weg van het doel. Nicula kopt de bal weg. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:2

12e minuut.
Puistonen rent richting de bal. Puistonen geeft een lange en hoge pass. Mc Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy onderschept slim de pass. Somlyódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:3

21e minuut.
Puistonen geeft een hoge lob. Rusol rent richting de bal. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Amacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy geeft de bal voor. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen schiet op doel. Amacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Spahr rent richting de bal. Somlyódy verovert de bal door een tackle van achteren. Somlyódy passt de bal zonder na te denken. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Puistonen rent richting de bal. Puistonen passt de bal in één keer door. Somlyódy is nu in balbezit. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:4

32e minuut.
Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţărus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţărus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:5

37e minuut.
Rusol geeft de bal voor. Alvarez rent richting de bal. Alvarez passt de bal in één keer door. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spahr rent richting de bal. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak schiet op doel. Amacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:6

40e minuut.
Doeltrap. Amacker met een harde bal richting middenveld. Puistonen kopt de bal weg. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol passt de bal met de wreef. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel. Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Maliniak de bal onder controle te krijgen. Spaltinger onderschept slim de pass. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nicula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Amacker trapt de bal weg. Rusol kopt de bal weg. Somlyódy heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... Mc Donald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:7

45e minuut.
Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen passt de bal zonder na te denken. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 94%, Liverpool SO 6%.
FC Sturm - Liverpool SO 0:7

46e minuut.
Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus passt de bal zonder na te denken. Spahr heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:8

49e minuut.
Fey rent richting de bal. Puistonen onderschept slim de pass. Puistonen met een sublieme pass. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Amacker trapt de bal weg van het doel. Rusol speelt de bal door. Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus rent richting de bal. Ţărus schiet op doel. Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:9

52e minuut.
Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy passt de bal zonder na te denken. Maliniak rent richting de bal. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nicula kopt de bal weg. Maliniak probeert de bal aan de voet te houden. Maliniak passt de bal in één keer door. Ţărus rent richting de bal. Ţărus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maliniak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Mc Donald geeft de bal voor. Mambo-Mumba geeft een hoge lob. Puistonen geeft een hoge lob. Ţărus rent richting de bal. Ţărus schiet op doel. Amacker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:10

57e minuut.
Doeltrap. Amacker trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Krummenacher de bal. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maliniak probeert de bal aan de voet te houden. Fey rent richting de bal. Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amacker speelt de bal door. Inworp. Puistonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicula rent richting de bal. Nicula geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jończy geeft een lange en hoge pass. Somlyódy is nu in balbezit. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:11

70e minuut.
Nicula speelt de bal door. Klungelig pakt Somlyódy de bal. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. Mc Donald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Somlyódy geeft een hoge lob. Puistonen rent richting de bal. Puistonen probeert naar een medespeler te passen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Amacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:12

73e minuut.
Spahr probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puistonen met de inworp. Nicula geeft de bal voor. Mc Donald kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Maliniak geeft een hoge lob. Alvarez geeft de bal voor. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:13

83e minuut.
Doeltrap. Spahr trapt de bal weg. Clark kopt de bal weg. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Alvarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spaltinger de bal. Nicula met een sublieme pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maliniak rent richting de bal. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Alvarez rent richting de bal. Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy is nu in balbezit. Mc Donald is nu in balbezit. Somlyódy verovert de bal door een tackle van achteren. Somlyódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Liverpool SO 0:14

90e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus passt de bal met de wreef. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 92%, Liverpool SO 8%.
FC Sturm - Liverpool SO 0:14