Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucky Bastards FC HGFGBG
Trainee Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.9 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi met een sublieme pass. Kambler is nu in balbezit. Kambler draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 0:1

12e minuut.
Lenz is nu in balbezit. Lenz speelt de bal door. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 0:2

13e minuut.
Wild geeft de bal voor. Daar is Läuppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 0:3

15e minuut.
Cupertino rent richting de bal. Vernaz onderschept slim de pass. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vernaz speelt de bal door. Kambler speelt de bal door. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 0:4

21e minuut.
Winzenried bereikt de bal nog maar net als eerste. Winzenried passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kobel de bal onder controle te krijgen. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kambler rent richting de bal. Kambler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 0:5

23e minuut.
Frieden met de inworp. Boyajyan rent richting de bal. Kambler verovert de bal door een tackle van achteren. Kambler haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 0:6

25e minuut.
Läuppi speelt de bal door. Vernaz is nu in balbezit. Vernaz passt de bal in één keer door. Geier is nu in balbezit. Geier draait met de bal, schiet en ... Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Läuppi probeert de bal aan de voet te houden. Cupertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupertino onderschept slim de pass. Cupertino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 1:6

29e minuut.
Frieden is nu in balbezit. Frieden passt de bal met de wreef. Boyajyan probeert de bal aan de voet te houden. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nägeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nägeli met een sublieme pass. Geier speelt de bal door. Kambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambler haalt uit met een fantastische trap. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kambler is nu in balbezit. Kambler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gämperle met een sublieme pass. Vernaz probeert naar een medespeler te passen. Geier met een sublieme pass. Läuppi rent richting de bal. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vernaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaz probeert naar een medespeler te passen. Geier speelt de bal door. Kambler rent richting de bal. Kambler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 1:7

37e minuut.
Cupertino speelt de bal door. Klungelig pakt Boyajyan de bal. Kambler rent richting de bal. Kambler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nägeli met de inworp. Winzenried is nu in balbezit. Frieden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frieden krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cupertino rent richting de bal. Geier onderschept slim de pass. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 88%, HGFGBG 12%.
Lucky Bastards FC - HGFGBG 1:7

47e minuut.
Kambler probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cupertino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kambler rent richting de bal. Kambler draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cupertino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geier met een snelle inworp. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Polli rent richting de bal. Polli passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cupertino met de inworp. Chancentod met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Kambler rent richting de bal. Kambler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 1:8

76e minuut.
Marazzi passt de bal zonder na te denken. Nägeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nägeli probeert naar een medespeler te passen. Kambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambler draait met de bal, schiet en ... Chancentod bokst de bal weg.

87e minuut.
Vernaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaz speelt de bal door. Geier met een sublieme pass. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - HGFGBG 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 91%, HGFGBG 9%.
Lucky Bastards FC - HGFGBG 1:9