Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacleto OC Kriessern
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Di Zenso kopt de bal weg. Aymon is nu in balbezit. Klingler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aymon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aymon kan niet meer verder spelen. Kauer komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Herden met een sublieme pass. Meichtry bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rosa rent richting de bal. Kauer onderschept slim de pass. Kauer passt de bal met de wreef. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister geeft de bal voor. Lardi probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - OC Kriessern 1:0

22e minuut.
Veuillet met een sublieme pass. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer geeft een hoge lob. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Favre is nu in balbezit. Favre schiet op doel. Immersi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lardi passt de bal in één keer door. Meichtry rent richting de bal. Meichtry speelt de bal door. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacleto 54%, OC Kriessern 46%.
anacleto - OC Kriessern 1:0

77e minuut.
Klingler rent richting de bal. Meichtry onderschept slim de pass. Meichtry met een sublieme pass. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacleto 44%, OC Kriessern 56%.
anacleto - OC Kriessern 1:0