Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacleto Liverpool SO
Normal Tactiek hoffnig
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 49
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Lüssem speelt de bal door. Lorie geeft een lange en hoge pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol rent richting de bal. Rusol geeft de bal voor. Breu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rusol rent richting de bal. Nicula rent richting de bal. Rusol rent richting de bal. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. Breu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rusol passt de bal in één keer door. Nicula is nu in balbezit. Nicula speelt de bal door. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:1

11e minuut.
Rusol probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Vacek rent richting de bal. Nicula onderschept slim de pass. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vacek geeft een hoge lob. Herden kopt de bal weg. Puistonen speelt de bal door. Rusol rent richting de bal. Rusol met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Lorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Maliniak is nu in balbezit. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus draait met de bal, schiet en ... Breu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Lardi kopt de bal weg. Vatter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meister de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lorie neemt de hoekschop. Nicula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Breu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:2

19e minuut.
Daar is Aymon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel. Breu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:3

24e minuut.
Daar is Lötscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusol rent richting de bal. Rusol met een sublieme pass. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lötscher de bal. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusol met de inworp. Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lorie passt de bal met de wreef. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula passt de bal zonder na te denken. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel. Breu bokst de bal weg. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Breu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:4

33e minuut.
Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie met een sublieme pass. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula onderschept slim de pass. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:5

34e minuut.
Puistonen geeft een lange en hoge pass. Vacek kopt de bal weg. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:6

36e minuut.
Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lardi met een snelle inworp. Meichtry geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nicula passt de bal zonder na te denken. Ţărus rent richting de bal. Ţărus speelt de bal door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sirotić verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotić speelt de bal door. Rusol speelt de bal door. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:7

41e minuut.
Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus geeft een hoge lob. Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Breu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Breu speelt de bal door. Lorie is nu in balbezit. Lorie passt de bal zonder na te denken. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacleto 85%, Liverpool SO 15%.
anacleto - Liverpool SO 0:8

46e minuut.
Vatter rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula passt de bal in één keer door. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ţărus rent richting de bal. Ţărus passt de bal zonder na te denken. Rusol met een sublieme pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:9

54e minuut.
Vacek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusol met een snelle inworp. Daar is Nicula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Breu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vatter rent richting de bal. Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... Breu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:10

66e minuut.
Puistonen probeert naar een medespeler te passen. Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol geeft een hoge lob. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maliniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:11

69e minuut.
Puistonen geeft een hoge lob. Vatter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Breu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:12

70e minuut.
Di Zenso speelt de bal door. Daar is Meichtry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meichtry speelt de bal door. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:13

71e minuut.
Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Lorie speelt de bal door. Maliniak rent richting de bal. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lüssem met een snelle inworp. Lorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie geeft de bal voor. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:14

76e minuut.
Breu met een sublieme pass. Puistonen rent richting de bal. Puistonen met een sublieme pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:15

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Breu niet meer kan verder spelen. Joos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nicula is nu in balbezit. Meister is nu in balbezit. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:16

81e minuut.
Vacek is nu in balbezit. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula rent richting de bal. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:17

86e minuut.
Lorie rent richting de bal. Lorie geeft een lange en hoge pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:18

87e minuut.
Rusol rent richting de bal. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Joos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Liverpool SO 0:19

89e minuut.
Studer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorie met een snelle inworp. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacleto 88%, Liverpool SO 12%.
anacleto - Liverpool SO 0:19