Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO anacleto
meh goals ? Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
8% Spel op eigen helft 92%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Magnum speelt de bal door. Sirotić probeert naar een medespeler te passen. Meister probeert de bal aan de voet te houden. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 1:0

10e minuut.
Vacek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirotić geeft een hoge lob. Puistonen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magnum trapt de bal weg. Rusol kopt de bal weg. Nicula controleert de bal met de borst. Nicula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rusol probeert naar een medespeler te passen. Trică is nu in balbezit. Trică passt de bal met de wreef. Puistonen rent richting de bal. Puistonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 2:0

13e minuut.
Puistonen onderschept slim de pass. Clark rent richting de bal. Clark speelt de bal door. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Puistonen rent richting de bal. Meister legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puistonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puistonen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 3:0

19e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meister de bal. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Puistonen onderschept slim de pass. Puistonen met een sublieme pass. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. Magnum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 4:0

27e minuut.
Magnum met een harde bal richting middenveld. Ţărus kopt de bal weg. Clark is nu in balbezit. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Rusol probeert naar een medespeler te passen. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen passt de bal in één keer door. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Magnum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţărus met de inworp. Rusol geeft een lange en hoge pass. Nicula krijgt zijn hoofd ertegen. Magnum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 5:0

32e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen schiet op doel. Magnum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. Magnum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 6:0

33e minuut.
Meichtry rent richting de bal. Puistonen onderschept slim de pass. Puistonen passt de bal met de wreef. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nicula speelt de bal door. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal met de wreef. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 7:0

39e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark speelt de bal door. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen haalt uit met een fantastische trap. Magnum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Magnum trapt de bal weg. Clark kopt de bal weg. Vacek controleert de bal met de borst. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. Magnum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lötscher is nu in balbezit. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark onderschept slim de pass. Clark speelt de bal door. Puistonen rent richting de bal. Puistonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 8:0

45e minuut.
Di Zenso is nu in balbezit. Puistonen verovert de bal door een tackle van achteren. Puistonen passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... Magnum bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 10%, anacleto 90%.
Liverpool SO - anacleto 8:0

46e minuut.
Meichtry heeft problemen om de bal te vangen. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Ţărus rent richting de bal. Ţărus geeft de bal voor. Magnum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 9:0

50e minuut.
Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Rusol rent richting de bal. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 10:0

53e minuut.
Lardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lardi met een sublieme pass. Puistonen probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Magnum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 11:0

56e minuut.
Clark kopt de bal weg. Vacek rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 12:0

57e minuut.
Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus speelt de bal door. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magnum trapt de bal weg. Sirotić kopt de bal weg. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Clark heeft problemen om de bal te vangen. Puistonen is nu in balbezit. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puistonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puistonen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trică met een snelle inworp. Sirotić rent richting de bal. Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magnum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus met een sublieme pass. Daar is Nicula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Vacek de bal. Magnum met een sublieme pass. Rusol kopt de bal weg. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 13:0

68e minuut.
Sirotić speelt de bal door. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 14:0

71e minuut.
Daar is Puistonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puistonen passt de bal zonder na te denken. Trică speelt de bal door. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. Magnum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 15:0

73e minuut.
Ţărus rent richting de bal. Ţărus passt de bal met de wreef. Puistonen rent richting de bal. Puistonen schiet op doel. Magnum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 16:0

75e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark speelt de bal door. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Puistonen rent richting de bal. Puistonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 17:0

76e minuut.
Puistonen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Puistonen de bal. Clark probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 18:0

77e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Lötscher kopt de bal weg. Sirotić speelt de bal door. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Meister trapt de bal weg van het doel. Rusol kopt de bal weg. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel. Clark probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 19:0

81e minuut.
Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister geeft een lange en hoge pass. Alvarez kopt de bal weg. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vacek trapt de bal weg. Rusol geeft de bal voor. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ţărus kopt de bal weg. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen passt de bal zonder na te denken. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Puistonen haalt uit met een fantastische trap. Meister probeert de bal aan de voet te houden. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Magnum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 20:0

88e minuut.
Nicula passt de bal zonder na te denken. Trică rent richting de bal. Trică geeft de bal voor. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vacek met een harde bal richting middenveld. Clark kopt de bal weg. Nicula rent richting de bal. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - anacleto 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 6%, anacleto 94%.
Liverpool SO - anacleto 21:0