Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucky Bastards FC Peppinoss
Trainee Tactiek 442
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.8 gemiddelde waardering 39.8
unsatisfactory Schieten good
hopeless Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Boyajyan speelt de bal door. Ghiani is nu in balbezit. Daar is Chinelinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:1

2e minuut.
Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho met een sublieme pass. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:2

4e minuut.
Linhares geeft een hoge lob. Borer is nu in balbezit. Borer geeft de bal voor. Chinelinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:3

5e minuut.
Linhares met een sublieme pass. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen. Boyajyan is nu in balbezit. Zamora speelt de bal door. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Silber is nu in balbezit. Silber met een sublieme pass. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gimmi rent richting de bal. Gimmi speelt de bal door. Zamora speelt de bal door. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gimmi rent richting de bal. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal met de wreef. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:4

19e minuut.
Boyajyan passt de bal zonder na te denken. Inworp. Silber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:5

26e minuut.
Boyajyan is nu in balbezit. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho passt de bal met de wreef. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:6

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinelinho speelt de bal door. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:7

33e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Zamora speelt de bal door. Silber met een sublieme pass. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:8

35e minuut.
Chancentod met een harde bal richting middenveld. Chinelinho is nu in balbezit. Zamora speelt de bal door. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel. Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gimmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fry passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Boyajyan de bal onder controle te krijgen. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Borer met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:9

43e minuut.
Borer probeert naar een medespeler te passen. Calo speelt de bal door. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:10

44e minuut.
Gimmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:11

45e minuut.
Silber met de inworp. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho geeft de bal voor. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 89%, Peppinoss 11%.
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:12

48e minuut.
Calo speelt de bal door. Zamora speelt de bal door. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:13

49e minuut.
Chinelinho probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal in één keer door. Gimmi heeft problemen om de bal te vangen. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:14

49e minuut.
Linhares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:15

52e minuut.
Fry passt de bal in één keer door. Zamora met een sublieme pass. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:16

62e minuut.
Borer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linhares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:17

66e minuut.
Fry is nu in balbezit. Fry passt de bal zonder na te denken. Zamora speelt de bal door. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:18

68e minuut.
Borer rent richting de bal. Borer probeert naar een medespeler te passen. Calo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Silber passt de bal met de wreef. Daar is Fry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fry met een sublieme pass. Gimmi rent richting de bal. Gimmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chinelinho heeft problemen om de bal te vangen. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:19

79e minuut.
Linhares onderschept slim de pass. Perdono onderschept slim de pass. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:20

81e minuut.
Kobel rent richting de bal. Kobel geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Chinelinho controleert de bal met de borst. Chinelinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Fry passt de bal zonder na te denken. Daar is Calo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calo speelt de bal door. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:21

85e minuut.
Daar is Kobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild rent richting de bal. Wild geeft een hoge lob. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora passt de bal zonder na te denken. Calo met een sublieme pass. Gimmi rent richting de bal. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 89%, Peppinoss 11%.
Lucky Bastards FC - Peppinoss 0:21