Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppinoss anacleto
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


8e minuut.
Inworp. Silber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fry geeft de bal voor. Gimmi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 1:0

11e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho speelt de bal door. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Studer passt de bal zonder na te denken. Chinelinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vatter rent richting de bal. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Gimmi de bal. Studer is nu in balbezit. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Joos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 2:0

30e minuut.
Doeltrap. Joos trapt de bal weg van het doel. Perdono kopt de bal weg. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chinelinho is nu in balbezit. Paal! Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 34%, anacleto 66%.
Peppinoss - anacleto 3:0

47e minuut.
Fry rent richting de bal. Fry passt de bal in één keer door. Silber probeert naar een medespeler te passen. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Vacek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silber geeft de bal voor. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 4:0

53e minuut.
Vacek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silber met de inworp. Chinelinho controleert de bal met de borst. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chinelinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Gimmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho met een sublieme pass. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 5:0

59e minuut.
Lötscher rent richting de bal. Lötscher geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gimmi de bal onder controle te krijgen. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Aymon verovert de bal door een tackle van achteren. Aymon met een sublieme pass. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Calo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gimmi geeft de bal voor. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 6:0

68e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora met een sublieme pass. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 7:0

71e minuut.
Chinelinho probeert de bal met de borst te controleren. Gimmi rent richting de bal. Gimmi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vacek de bal onder controle te krijgen. Zamora geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho heeft problemen om de bal te vangen. Gimmi is nu in balbezit. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lardi passt de bal met de wreef. Perdono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vatter. Perdono raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert naar een medespeler te passen. Perdono kopt de bal weg. Daar is Chinelinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calo zal de hoekschop nemen. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - anacleto 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 21%, anacleto 79%.
Peppinoss - anacleto 8:0