Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO Lucky Bastards FC
hoffnig Tactiek Trainee
57% Balbezit 43%
5% Spel op eigen helft 95%
72 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 13
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen hopeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Cupertino met een sublieme pass. Maliniak kan de bal niet met de borst controleren. Maliniak passt de bal in één keer door. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 1:0

3e minuut.
Kobel geeft de bal voor. Rusol heeft problemen om de bal te vangen. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 2:0

5e minuut.
Chancentod met een sublieme pass. Somlyódy kopt de bal weg. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 3:0

6e minuut.
Inworp. Lorie met de inworp. Maliniak speelt de bal door. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 4:0

8e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Maliniak met een sublieme pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 5:0

9e minuut.
Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus is nu in balbezit. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 6:0

11e minuut.
Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan geeft de bal voor. Maliniak met een sublieme pass. Rusol is nu in balbezit. Rusol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopernik geeft de bal voor. Lorie met een sublieme pass. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 7:0

14e minuut.
Lorie met de inworp. Klungelig pakt Maliniak de bal. Maliniak passt de bal zonder na te denken. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rusol geeft een lange en hoge pass. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicula rent richting de bal. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 8:0

15e minuut.
Cupertino met een sublieme pass. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak met een sublieme pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lorie neemt de hoekschop. Rusol rent richting de bal. Rusol haalt uit met een fantastische trap. Chancentod bokst de bal weg. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maliniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chancentod met een harde bal richting middenveld. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 9:0

21e minuut.
Yang geeft een hoge lob. Cupertino kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicula de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cupertino passt de bal in één keer door. Lorie rent richting de bal. Lorie passt de bal met de wreef. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 10:0

25e minuut.
Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula met een sublieme pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 11:0

26e minuut.
Cupertino speelt de bal door. Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 12:0

29e minuut.
Lorie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus passt de bal zonder na te denken. Daar is Nicula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula schiet op doel. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nicula de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 13:0

31e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică passt de bal zonder na te denken. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 14:0

33e minuut.
Ţărus met een sublieme pass. Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol met een sublieme pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 15:0

34e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Maliniak speelt de bal door. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Somlyódy heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy kopt de bal weg. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 16:0

40e minuut.
Trică speelt de bal door. Kopernik rent richting de bal. Kopernik passt de bal in één keer door. Maliniak rent richting de bal. Maliniak speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 17:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Rusol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 18:0

44e minuut.
Somlyódy met een sublieme pass. Kopernik met een sublieme pass. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 7%, Lucky Bastards FC 93%.
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 19:0

47e minuut.
Cupertino kan de bal niet met de borst controleren. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak met een sublieme pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Chancentod speelt de bal door. Ţărus kopt de bal weg. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 20:0

49e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicula de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 21:0

51e minuut.
Cupertino met een sublieme pass. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Chancentod speelt de bal door. Cupertino heeft problemen om de bal te vangen. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 22:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chancentod trapt de bal weg. Nicula kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 23:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopernik met een snelle inworp. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Paal! Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ţărus speelt de bal door. Klungelig pakt Lorie de bal. Lorie met een sublieme pass. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus met een sublieme pass. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 24:0

65e minuut.
Chancentod probeert naar een medespeler te passen. Nicula kopt de bal weg. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak schiet op doel. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 25:0

66e minuut.
Boyajyan speelt de bal door. Inworp. Lorie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod bokst de bal weg. Ţărus speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 26:0

68e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Maliniak passt de bal in één keer door. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 27:0

70e minuut.
Inworp. Lorie met de inworp. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 28:0

72e minuut.
Wild geeft een hoge lob. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus met een sublieme pass. Klungelig pakt Nicula de bal. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 29:0

74e minuut.
Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Ţărus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 30:0

75e minuut.
Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ţărus met een sublieme pass. Rusol is nu in balbezit. Rusol speelt de bal door. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lorie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 31:0

80e minuut.
Lorie met de inworp. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak speelt de bal door. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. Chancentod probeert naar een medespeler te passen. Nicula kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie geeft een hoge lob. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 32:0

84e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy speelt de bal door. Maliniak met een sublieme pass. Rusol is nu in balbezit. Rusol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol speelt de bal door. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lorie speelt de bal door. Kopernik probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Chancentod met een harde bal richting middenveld. Maliniak kopt de bal weg. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... Chancentod bokst de bal weg. Maliniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorie rent richting de bal. Lorie passt de bal zonder na te denken. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lorie speelt de bal door. Klungelig pakt Nicula de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 2%, Lucky Bastards FC 98%.
Liverpool SO - Lucky Bastards FC 33:0