Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucky Bastards FC Liverpool SO
Trainee Tactiek meh goals ?
39% Balbezit 61%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 48.9
unsatisfactory Schieten solid
hopeless Passen solid
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba passt de bal in één keer door. Bullo rent richting de bal. Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüssem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak passt de bal met de wreef. Bullo is nu in balbezit. Bullo haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:1

5e minuut.
Mambo-Mumba kopt de bal weg. Daar is Bullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lüssem rent richting de bal. Bullo rent richting de bal. Bullo met een sublieme pass. Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Sirotić de bal. Sirotić passt de bal met de wreef. Bullo rent richting de bal. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:3

10e minuut.
Sirotić passt de bal met de wreef. Ţărus geeft de bal voor. Bullo rent richting de bal. Bullo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lüssem passt de bal met de wreef. Inworp. Muradyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bullo is nu in balbezit. Bullo draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lüssem passt de bal in één keer door. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy passt de bal zonder na te denken. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:4

14e minuut.
Lüssem rent richting de bal. Lüssem probeert naar een medespeler te passen. Bullo is nu in balbezit. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:5

14e minuut.
Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares begaat een overtreding. Linhares krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lüssem speelt de bal door. Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Bullo is nu in balbezit. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:6

20e minuut.
Lüssem passt de bal met de wreef. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy met een sublieme pass. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen. Maliniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:7

21e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Lüssem is nu in balbezit. Lüssem passt de bal zonder na te denken. Bullo heeft problemen om de bal te vangen. Bullo draait met de bal, schiet en ... Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lüssem is nu in balbezit. Lüssem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:8

23e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotić speelt de bal door. Klungelig pakt Bullo de bal. Bullo schiet op doel. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:9

25e minuut.
Chancentod speelt de bal door. Lüssem met een sublieme pass. Bullo rent richting de bal. Bullo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:10

27e minuut.
Jończy passt de bal zonder na te denken. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal met de wreef. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:11

29e minuut.
Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:12

31e minuut.
Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy met een sublieme pass. Bullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullo schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lüssem met een sublieme pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy met een sublieme pass. Bullo rent richting de bal. Bullo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lüssem rent richting de bal. Lüssem geeft de bal voor. Maliniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:13

36e minuut.
Mambo-Mumba kopt de bal weg. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy geeft een lange en hoge pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:14

38e minuut.
Bullo verovert de bal door een tackle van achteren. Bullo probeert naar een medespeler te passen. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Somlyódy met een sublieme pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:15

40e minuut.
Bullo met een sublieme pass. Lüssem rent richting de bal. Maliniak rent richting de bal. Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüssem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:16

44e minuut.
Bullo verovert de bal door een tackle van achteren. Bullo met een sublieme pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:17

45e minuut.
Wild rent richting de bal. Wild geeft de bal voor. Lüssem is nu in balbezit. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Chancentod bokst de bal weg. Bullo rent richting de bal. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 97%, Liverpool SO 3%.
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:18

47e minuut.
Bullo is nu in balbezit. Chancentod speelt de bal door. Jończy kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bullo de bal. Bullo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bullo is nu in balbezit. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:19

49e minuut.
Maliniak schiet op doel. Doeltrap. Chancentod trapt de bal weg van het doel. Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüssem draait met de bal, schiet en ... Chancentod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lüssem geeft de bal voor. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy geeft de bal voor. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:20

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sirotić zal de hoekschop nemen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak geeft een hoge lob. Bullo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:21

60e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Lüssem is nu in balbezit. Lüssem met een sublieme pass. Bullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:22

61e minuut.
Linhares rent richting de bal. Lüssem rent richting de bal. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:23

64e minuut.
Jończy onderschept slim de pass. Jończy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bullo de bal. Bullo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Somlyódy heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:24

69e minuut.
Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Bullo is nu in balbezit. Bullo haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:25

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jończy met de inworp. Sirotić speelt de bal door. Bullo is nu in balbezit. Bullo schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüssem met een sublieme pass. Bullo rent richting de bal. Bullo schiet op doel. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lüssem passt de bal met de wreef. Maliniak rent richting de bal. Maliniak passt de bal in één keer door. Daar is Bullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:26

76e minuut.
Lüssem probeert naar een medespeler te passen. Jończy rent richting de bal. Jończy speelt de bal door. Bullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bullo heeft problemen om de bal te vangen. Bullo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lüssem rent richting de bal. Lüssem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:27

77e minuut.
Lüssem is nu in balbezit. Lüssem met een sublieme pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:28

80e minuut.
Bullo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Somlyódy zal de hoekschop nemen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:29

81e minuut.
Maliniak passt de bal zonder na te denken. Sirotić kan de bal niet met de borst controleren. Sirotić geeft een lange en hoge pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lüssem met een sublieme pass. Somlyódy met een sublieme pass. Bullo heeft problemen om de bal te vangen. Bullo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:30

85e minuut.
Bullo schiet op doel. Chancentod met een sublieme pass. Lüssem probeert de bal aan de voet te houden. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lüssem speelt de bal door. Klungelig pakt Maliniak de bal. Maliniak speelt de bal door. Bullo rent richting de bal. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:31

87e minuut.
Inworp. Sirotić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Chancentod werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 93%, Liverpool SO 7%.
Lucky Bastards FC - Liverpool SO 0:31