Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sturm HGFGBG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes passt de bal in één keer door. Schiesser rent richting de bal. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - HGFGBG 1:0

19e minuut.
Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum geeft een lange en hoge pass. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser schiet op doel. Schwarz probeert de bal aan de voet te houden. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - HGFGBG 2:0

22e minuut.
Geier is nu in balbezit. Geier geeft de bal voor. Fey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Spaltinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Geier verovert de bal door een tackle van achteren. Geier met een sublieme pass. Kambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Spaltinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geier bereikt de bal nog maar net als eerste. Geier passt de bal zonder na te denken. Kambler is nu in balbezit. Kambler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - HGFGBG 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 46%, HGFGBG 54%.
FC Sturm - HGFGBG 2:1

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Frieden de bal onder controle te krijgen. Gämperle rent richting de bal. Met opzet legt Zangger zijn tegenspeler op de grond. Zangger krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi speelt de bal door. Kambler rent richting de bal. Kambler haalt uit met een fantastische trap. Amacker bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Frieden de bal. Frieden geeft een hoge lob. Kambler rent richting de bal. Kambler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mc Donald de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Frieden geeft de bal voor. Menezes probeert de bal met de borst te controleren. Vernaz rent richting de bal. Läuppi rent richting de bal. Läuppi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 49%, HGFGBG 51%.
FC Sturm - HGFGBG 2:1