Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Grenchen OC Kriessern
541Q Tactiek 442
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Vanzin passt de bal in één keer door. Macchi met een sublieme pass. Chappuis rent richting de bal. Chappuis draait met de bal, schiet en ... Zuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 1:0

7e minuut.
Vanzin passt de bal zonder na te denken. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis onderschept slim de pass. Chappuis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 2:0

20e minuut.
Colombo onderschept slim de pass. Herden is nu in balbezit. Colombo begaat een overtreding. Herden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Herden kan niet meer verder spelen. Kabulov komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo met een sublieme pass. Immersi rent richting de bal. Immersi draait met de bal, schiet en ... Tímár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 2:1

28e minuut.
Macchi met een snelle inworp. Vanzin rent richting de bal. Klingler begaat een overtreding. Vanzin raakt geblesseerd tijdens het duel. Chappuis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zuber trapt de bal weg. Immersi kopt de bal weg. Macchi rent richting de bal. Chappuis rent richting de bal. Chappuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa met een sublieme pass. Immersi is nu in balbezit. Immersi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Colombo passt de bal in één keer door. Friedli rent richting de bal. Rosa maakt een afschuwelijke overtreding. Rosa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Klingler geeft de bal voor. Samstag speelt de bal door. Klungelig pakt Vanzin de bal. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 3:1

38e minuut.
Schläfli is nu in balbezit. Schläfli passt de bal met de wreef. Daar is Meistermacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chappuis onderschept slim de pass. Chappuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zuber trapt de bal weg. Mathieu kopt de bal weg. Taisch probeert de bal met de borst te controleren. Chappuis onderschept slim de pass. Chappuis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vanzin onderschept slim de pass. Vanzin passt de bal met de wreef. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis onderschept slim de pass. Chappuis draait met de bal, schiet en ... Zuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis schiet op doel. Zuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Grenchen 42%, OC Kriessern 58%.
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 4:1

81e minuut.
Klingler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macchi met een snelle inworp. Vanzin controleert de bal met de borst. Vanzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Grenchen 33%, OC Kriessern 67%.
Torpedo Grenchen - OC Kriessern 4:1