Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Kriessern Torpedo Grenchen
442 Tactiek 541Q
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macchi met de inworp. Vanzin geeft de bal voor. Chappuis rent richting de bal. Chappuis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Torpedo Grenchen 0:1

10e minuut.
Chappuis rent richting de bal. Vanzin is nu in balbezit. Vanzin passt de bal met de wreef. Chappuis rent richting de bal. Chappuis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vanzin onderschept slim de pass. Vanzin probeert naar een medespeler te passen. Chappuis rent richting de bal. Chappuis schiet op doel. Meistermacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Darko geeft een hoge lob. Samstag is nu in balbezit. Samstag met een sublieme pass. Chappuis rent richting de bal. Chappuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Riesen geeft de bal voor. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Macchi is nu in balbezit. Vanzin is nu in balbezit. Rosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Friedli rent richting de bal. Daar is Samstag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samstag geeft een lange en hoge pass. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Samstag onderschept slim de pass. Samstag probeert naar een medespeler te passen. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis haalt uit met een fantastische trap. Zuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 70%, Torpedo Grenchen 30%.
OC Kriessern - Torpedo Grenchen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 66%, Torpedo Grenchen 34%.
OC Kriessern - Torpedo Grenchen 0:1