Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucky Bastards FC FC Sturm
Trainee Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kropf speelt de bal door. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangger met een sublieme pass. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap. Chancentod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:1

13e minuut.
Fey rent richting de bal. Fey probeert naar een medespeler te passen. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap. Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Krummenacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Krummenacher probeert naar een medespeler te passen. Cupertino probeert naar een medespeler te passen. Schiesser rent richting de bal. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Chancentod met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Nussbaum de bal. Nussbaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Krummenacher is nu in balbezit. Krummenacher passt de bal in één keer door. Zangger rent richting de bal. Zangger draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wild geeft de bal voor. Spaltinger is nu in balbezit. Spaltinger geeft een lange en hoge pass. Cupertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupertino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nussbaum onderschept slim de pass. Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Schiesser rent richting de bal. Schiesser haalt uit met een fantastische trap. Chancentod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:2

39e minuut.
Chancentod probeert naar een medespeler te passen. Nussbaum heeft problemen om de bal te vangen. Nussbaum speelt de bal door. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangger speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey passt de bal in één keer door. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 82%, FC Sturm 18%.
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:3

48e minuut.
Fey rent richting de bal. Cupertino is nu in balbezit. Fey begaat een overtreding. Fey krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Boyajyan geeft een hoge lob. Inworp. Menezes met een snelle inworp. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser haalt uit met een fantastische trap. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:4

51e minuut.
Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan begaat een overtreding. Boyajyan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser draait met de bal, schiet en ... Chancentod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:5

55e minuut.
Cupertino geeft een hoge lob. Inworp. Krummenacher met de inworp. Zangger is nu in balbezit. Zangger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Zangger met een snelle inworp. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum schiet op doel. Chancentod probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fey rent richting de bal. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kobel geeft een hoge lob. Inworp. Menezes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:6

64e minuut.
Mc Donald geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cupertino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schiesser rent richting de bal. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:7

72e minuut.
Boyajyan geeft een hoge lob. Inworp. Zangger met een snelle inworp. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menezes met een snelle inworp. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Krummenacher met de inworp. Zangger rent richting de bal. Zangger speelt de bal door. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 92%, FC Sturm 8%.
Lucky Bastards FC - FC Sturm 0:7