Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sturm Lucky Bastards FC
Normal Tactiek Trainee
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 12.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Spaltinger met een sublieme pass. Schiesser is nu in balbezit. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangger met een sublieme pass. Menezes is nu in balbezit. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cupertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum schiet op doel. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Boyajyan rent richting de bal. Menezes verovert de bal door een tackle van achteren. Menezes probeert naar een medespeler te passen. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 1:0

17e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Zangger rent richting de bal. Zangger passt de bal in één keer door. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nussbaum heeft problemen om de bal te vangen. Nussbaum draait met de bal, schiet en ... Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 2:0

23e minuut.
Menezes met een snelle inworp. Nussbaum is nu in balbezit. Boyajyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nussbaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nussbaum zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cupertino rent richting de bal. Kropf begaat een overtreding. Cupertino raakt geblesseerd tijdens het duel. Cupertino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schiesser rent richting de bal. Schiesser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nussbaum rent richting de bal. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nussbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zangger probeert naar een medespeler te passen. Fey rent richting de bal. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum draait met de bal, schiet en ... Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 14%, Lucky Bastards FC 86%.
FC Sturm - Lucky Bastards FC 3:0

49e minuut.
Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum met een sublieme pass. Zangger rent richting de bal. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cupertino met een sublieme pass. Fey is nu in balbezit. Fey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Krummenacher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangger haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 4:0

63e minuut.
Nussbaum met een sublieme pass. Zangger is nu in balbezit. Zangger met een sublieme pass. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 5:0

64e minuut.
Schiesser passt de bal in één keer door. Cupertino is nu in balbezit. Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum draait met de bal, schiet en ... Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 6:0

68e minuut.
Bravo speelt de bal door. Cupertino rent richting de bal. Fey onderschept slim de pass. Nussbaum is nu in balbezit. Nussbaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 7:0

74e minuut.
Kropf kopt de bal weg. Zangger rent richting de bal. Zangger probeert naar een medespeler te passen. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 8:0

81e minuut.
Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser schiet op doel. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cupertino met een snelle inworp. Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Lucky Bastards FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 24%, Lucky Bastards FC 76%.
FC Sturm - Lucky Bastards FC 9:0