Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HGFGBG Liverpool SO
Normal Tactiek hoffnig
33% Balbezit 67%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes passt de bal zonder na te denken. Polli is nu in balbezit. Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Somlyódy kopt de bal weg. Daar is Sirotić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotić speelt de bal door. Menezes rent richting de bal. Menezes haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen bokst de bal weg.

12e minuut.
Gämperle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trică met de inworp. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy geeft een hoge lob. Kämpfen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jelonkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:1

13e minuut.
Trică is nu in balbezit. Trică probeert naar een medespeler te passen. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel. Kämpfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trică is nu in balbezit. Trică met een sublieme pass. Somlyódy speelt de bal door. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Somlyódy met een sublieme pass. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică geeft een hoge lob. Daar is Jelonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:2

30e minuut.
Trică rent richting de bal. Trică passt de bal zonder na te denken. Somlyódy speelt de bal door. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Kämpfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Gämperle de bal. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes passt de bal zonder na te denken. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:3

35e minuut.
Menezes onderschept slim de pass. Trică is nu in balbezit. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGFGBG 81%, Liverpool SO 19%.
HGFGBG - Liverpool SO 0:4

50e minuut.
Trică onderschept slim de pass. Trică passt de bal met de wreef. Jelonkowski is nu in balbezit. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:5

50e minuut.
Trică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lüssem komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle is nu in balbezit. Lüssem verovert de bal door een tackle van achteren. Lüssem geeft een lange en hoge pass. Menezes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kämpfen probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy kopt de bal weg. Daar is Lüssem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menezes is nu in balbezit. Menezes schiet op doel. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lenz geeft de bal voor. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sirotić passt de bal in één keer door. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:6

69e minuut.
Mambo-Mumba met een snelle inworp. Lüssem heeft problemen om de bal te vangen. Lüssem geeft een lange en hoge pass. Polli kopt de bal weg. Ţărus geeft de bal voor. Kämpfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes geeft een lange en hoge pass. Lenz probeert de bal aan de voet te houden. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy geeft een hoge lob. Kämpfen bokst de bal weg. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:7

78e minuut.
Menezes onderschept slim de pass. Menezes passt de bal in één keer door. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:8

85e minuut.
Sirotić met een sublieme pass. Jończy is nu in balbezit. Jończy geeft de bal voor. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:9

88e minuut.
Kämpfen speelt de bal door. Mambo-Mumba kopt de bal weg. Lüssem is nu in balbezit. Lüssem geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüssem geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Kämpfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Liverpool SO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGFGBG 94%, Liverpool SO 6%.
HGFGBG - Liverpool SO 0:10