Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO HGFGBG
meh goals ? Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 17.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen hopeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lüssem geeft een hoge lob. Jończy kopt de bal weg. Daar is Vernaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 1:0

4e minuut.
Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polli rent richting de bal. Somlyódy verovert de bal door een tackle van achteren. Jończy is nu in balbezit. Jończy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vernaz met een sublieme pass. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică met een sublieme pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 2:0

7e minuut.
Kambler kopt de bal weg. Sirotić is nu in balbezit. Sirotić speelt de bal door. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy passt de bal met de wreef. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marazzi de bal. Sirotić speelt de bal door. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lüssem is nu in balbezit. Lüssem geeft een hoge lob. Sirotić kopt de bal weg. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lenz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Maliniak passt de bal in één keer door. Somlyódy heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy passt de bal in één keer door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Nägeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotić rent richting de bal. Sirotić schiet op doel. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 3:0

16e minuut.
Maliniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Jończy de bal. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jończy met een snelle inworp. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft de bal voor. Maliniak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kämpfen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 4:0

19e minuut.
Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Lenz heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lenz trapt de bal weg. Alvarez kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Kämpfen bokst de bal weg.

25e minuut.
Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Nicula rent richting de bal. Nicula geeft een lange en hoge pass. Maliniak krijgt zijn hoofd ertegen. Kämpfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Somlyódy is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Maliniak de bal. Maliniak passt de bal met de wreef. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Geier probeert naar een medespeler te passen. Läuppi rent richting de bal. Clark schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clark krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Somlyódy is nu in balbezit. Sirotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 5:0

36e minuut.
Nägeli probeert naar een medespeler te passen. Lüssem rent richting de bal. Lüssem passt de bal zonder na te denken. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Läuppi kan de bal niet met de borst controleren. Sirotić rent richting de bal. Sirotić passt de bal met de wreef. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen bokst de bal weg.

39e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică speelt de bal door. Jończy probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jończy verovert de bal door een tackle van achteren. Jończy met een sublieme pass. Trică rent richting de bal. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy geeft een lange en hoge pass. Kämpfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 16%, HGFGBG 84%.
Liverpool SO - HGFGBG 5:0

48e minuut.
Trică geeft de bal voor. Kämpfen probeert naar een medespeler te passen. Lüssem kopt de bal weg. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak schiet op doel. Kämpfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 6:0

50e minuut.
Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy geeft een lange en hoge pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 7:0

57e minuut.
Klungelig pakt Somlyódy de bal. Marazzi is nu in balbezit. Somlyódy verovert de bal door een tackle van achteren. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... Kämpfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 8:0

62e minuut.
Alvarez geeft een lange en hoge pass. Marazzi kopt de bal weg. Trică met een sublieme pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Läuppi is nu in balbezit. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Somlyódy de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 9:0

70e minuut.
Kämpfen trapt de bal weg van het doel. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez passt de bal zonder na te denken. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lenz is nu in balbezit. Sirotić onderschept slim de pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 10:0

74e minuut.
Sirotić is nu in balbezit. Sirotić passt de bal zonder na te denken. Lüssem rent richting de bal. Lüssem schiet op doel. Kämpfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 11:0

83e minuut.
Lüssem rent richting de bal. Lüssem geeft de bal voor. Somlyódy speelt de bal door. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sirotić probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy rent richting de bal. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Kämpfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - HGFGBG 12:0

86e minuut.
Maliniak geeft een lange en hoge pass. Jończy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polli krijgt een gele kaart. Jończy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţărus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kämpfen probeert naar een medespeler te passen. Alvarez kopt de bal weg. Ţărus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lüssem kopt de bal weg. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak passt de bal in één keer door. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 8%, HGFGBG 92%.
Liverpool SO - HGFGBG 12:0