Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Kriessern Peppinoss
442 Tactiek 442
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Calo geeft een hoge lob. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry onderschept slim de pass. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Vega is nu in balbezit. Met opzet legt Zamora zijn tegenspeler op de grond. Zamora krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Klingler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho passt de bal met de wreef. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gimmi met een sublieme pass. Calo is nu in balbezit. Calo probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi geeft een hoge lob. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fry met een sublieme pass. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho passt de bal in één keer door. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:1

29e minuut.
Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borer is nu in balbezit. Borer geeft een lange en hoge pass. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Zuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:2

33e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal in één keer door. Daar is Gimmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Meistermacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:3

37e minuut.
Calo is nu in balbezit. Gimmi rent richting de bal. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Perdono speelt de bal door. Klingler rent richting de bal. Gimmi onderschept slim de pass. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Meistermacher is nu in balbezit. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Zuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 76%, Peppinoss 24%.
OC Kriessern - Peppinoss 0:4

57e minuut.
Klungelig pakt Klingler de bal. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho passt de bal zonder na te denken. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:5

60e minuut.
Klungelig pakt Aufdermauer de bal. Borer rent richting de bal. Borer passt de bal met de wreef. Gimmi rent richting de bal. Gimmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perdono verovert de bal door een tackle van achteren. Perdono passt de bal in één keer door. Meistermacher heeft problemen om de bal te vangen. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Meistermacher de bal onder controle te krijgen. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi geeft een lange en hoge pass. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Veuillet kopt de bal weg. Perdono speelt de bal door. Daar is Chinelinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Zuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:6

77e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal in één keer door. Fry heeft problemen om de bal te vangen. Fry geeft een hoge lob. Gimmi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre geeft een lange en hoge pass. Silber kopt de bal weg. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Calo onderschept slim de pass. Calo geeft de bal voor. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:7

86e minuut.
Calo speelt de bal door. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Peppinoss 0:8

89e minuut.
Meistermacher geeft een hoge lob. Perdono bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdono probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 80%, Peppinoss 20%.
OC Kriessern - Peppinoss 0:8