Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppinoss OC Kriessern
442 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Colombo rent richting de bal. Perdono onderschept slim de pass. Perdono probeert naar een medespeler te passen. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Schnoz passt de bal in één keer door. Fry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry passt de bal zonder na te denken. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen. Zamora rent richting de bal. Zamora speelt de bal door. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa met een sublieme pass. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Zuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calo zal de hoekschop nemen. Zamora springt en kopt de bal. Zuber bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gimmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Perdono de bal. Perdono geeft de bal voor. Schläfli heeft problemen om de bal te vangen. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chinelinho rent richting de bal. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - OC Kriessern 1:0

41e minuut.
Calo probeert naar een medespeler te passen. Gimmi controleert de bal met de borst. Zamora is nu in balbezit. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Zuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - OC Kriessern 2:0

44e minuut.
Silber met de inworp. Chinelinho is nu in balbezit. Vega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chinelinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chinelinho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora passt de bal in één keer door. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Zuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - OC Kriessern 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 19%, OC Kriessern 81%.
Peppinoss - OC Kriessern 3:0

56e minuut.
Zuber speelt de bal door. Zamora met een sublieme pass. Meistermacher rent richting de bal. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora is nu in balbezit. Zamora speelt de bal door. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - OC Kriessern 4:0

64e minuut.
Veuillet rent richting de bal. Silber onderschept slim de pass. Silber speelt de bal door. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zuber trapt de bal weg. Perdono met een sublieme pass. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Schläfli is nu in balbezit. Schläfli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colombo de bal. Fry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Meistermacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Taisch rent richting de bal. Perdono bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdono passt de bal in één keer door. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Zuber bokst de bal weg.

79e minuut.
Fry geeft een lange en hoge pass. Meistermacher controleert de bal met de borst. Gimmi rent richting de bal. Gimmi schiet op doel. Zuber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 18%, OC Kriessern 82%.
Peppinoss - OC Kriessern 4:0