Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HGFGBG Peppinoss
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Lenz rent richting de bal. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Kämpfen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Peppinoss 0:1

6e minuut.
Nägeli is nu in balbezit. Gimmi onderschept slim de pass. Vernaz speelt de bal door. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Peppinoss 0:2

9e minuut.
Silber is nu in balbezit. Silber geeft de bal voor. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Kämpfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Peppinoss 0:3

11e minuut.
Calo speelt de bal door. Gimmi rent richting de bal. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmi schiet op doel. Kämpfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Gämperle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora met een sublieme pass. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Polli is nu in balbezit. Silber onderschept slim de pass. Silber probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Geier onderschept slim de pass. Fry verovert de bal door een tackle van achteren. Fry met een sublieme pass. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel. Kämpfen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silber zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Frieden bereikt de bal nog maar net als eerste. Borer verovert de bal door een tackle van achteren. Borer geeft een lange en hoge pass. Gimmi rent richting de bal. Gimmi draait met de bal, schiet en ... Kämpfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klungelig pakt Chinelinho de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Vernaz probeert de bal aan de voet te houden. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Gämperle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora passt de bal met de wreef. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGFGBG 76%, Peppinoss 24%.
HGFGBG - Peppinoss 0:3

52e minuut.
Kämpfen probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calo met de inworp. Borer rent richting de bal. Borer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chinelinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Läuppi rent richting de bal. Perdono onderschept slim de pass. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Calo geeft de bal voor. Klungelig pakt Chinelinho de bal. Vernaz rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chinelinho rent richting de bal. De bal raakt de paal. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Peppinoss 0:4

62e minuut.
Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho geeft de bal voor. Marazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Perdono probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho is nu in balbezit. Daar is Chinelinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Silber passt de bal met de wreef. Zamora met een sublieme pass. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lenz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HGFGBG - Peppinoss 0:5

89e minuut.
Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Zamora speelt de bal door. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Marazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGFGBG 75%, Peppinoss 25%.
HGFGBG - Peppinoss 0:5