Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO OC Kriessern
meh goals ? Tactiek 442
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Trică met een sublieme pass. Maliniak is nu in balbezit. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 1:0

9e minuut.
Sirotić kan de bal niet met de borst controleren. Veuillet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sirotić. Sirotić krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Ţărus passt de bal met de wreef. Bullo rent richting de bal. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 2:0

12e minuut.
Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bullo draait met de bal, schiet en ... Zuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 3:0

16e minuut.
Somlyódy verovert de bal door een tackle van achteren. Somlyódy speelt de bal door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Meistermacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 4:0

17e minuut.
Favre probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba passt de bal in één keer door. Bullo is nu in balbezit. Bullo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mambo-Mumba heeft problemen om de bal te vangen. Mambo-Mumba met een sublieme pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Zuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jończy met een snelle inworp. Sirotić geeft de bal voor. Daar is Bullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 5:0

27e minuut.
Bullo verovert de bal door een tackle van achteren. Bullo passt de bal met de wreef. Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 6:0

28e minuut.
Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba passt de bal zonder na te denken. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullo onderschept slim de pass. Bullo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică geeft de bal voor. Sirotić geeft een lange en hoge pass. Bullo rent richting de bal. Bullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 7:0

34e minuut.
Somlyódy met de inworp. Bullo speelt de bal door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 8:0

36e minuut.
Mambo-Mumba geeft de bal voor. Favre heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Bullo rent richting de bal. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aufdermauer geeft een lange en hoge pass. Jończy kopt de bal weg. Sirotić speelt de bal door. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 21%, OC Kriessern 79%.
Liverpool SO - OC Kriessern 8:0

50e minuut.
Trică probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba passt de bal met de wreef. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trică met een sublieme pass. Favre heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Trică speelt de bal door. Bullo heeft problemen om de bal te vangen. Klingler is nu in balbezit. Bullo verovert de bal door een tackle van achteren. Bullo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy passt de bal zonder na te denken. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 9:0

60e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba verovert de bal door een tackle van achteren. Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Bullo is nu in balbezit. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taisch met de inworp. Schläfli controleert de bal met de borst. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Veuillet kopt de bal weg. Jończy probeert naar een medespeler te passen. Maliniak rent richting de bal. Sirotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 10:0

76e minuut.
Sirotić geeft een lange en hoge pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 11:0

79e minuut.
Schläfli geeft een hoge lob. Ţărus rent richting de bal. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klingler rent richting de bal. Mambo-Mumba onderschept slim de pass. Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Bullo is nu in balbezit. Bullo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - OC Kriessern 12:0

83e minuut.
Klungelig pakt Bullo de bal. Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba passt de bal in één keer door. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotić verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotić met een sublieme pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jończy heeft problemen om de bal te vangen. Jończy speelt de bal door. Schläfli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Zuber bokst de bal weg. Sirotić rent richting de bal. Sirotić geeft een lange en hoge pass. Maliniak kan de bal niet met de borst controleren. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Zuber bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sirotić neemt de hoekschop. Maliniak kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 7%, OC Kriessern 93%.
Liverpool SO - OC Kriessern 12:0