Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prof FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 41.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Egger rent richting de bal. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal in één keer door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Del Curto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:1

3e minuut.
Jenny met een sublieme pass. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keller met een snelle inworp. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell geeft de bal voor. Schumacher springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Morell probeert naar een medespeler te passen. Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Liesch geeft een hoge lob. Schumacher kopt de bal weg. Glatz kan de bal niet met de borst controleren. Glatz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Egger de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keller zal de hoekschop nemen. Glatz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:2

22e minuut.
Dornauer geeft de bal voor. Pfäffi geeft de bal voor. Stöckli kan de bal niet met de borst controleren. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Del Curto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dornauer heeft problemen om de bal te vangen. Dornauer geeft de bal voor. Pfäffi geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. Del Curto bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Curto trapt de bal weg. Pfäffi kopt de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Dornauer rent richting de bal. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:3

26e minuut.
Togni probeert naar een medespeler te passen. Jenny heeft problemen om de bal te vangen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:4

28e minuut.
Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:5

30e minuut.
Pfander probeert de bal aan de voet te houden. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch speelt de bal door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Egger de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Del Curto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Pfäffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft een lange en hoge pass. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Glatz passt de bal in één keer door. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft de bal voor. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vetsch heeft problemen om de bal te vangen. Pfander bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft de bal voor. Glatz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Schumacher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prof 84%, FC Lauretown 16%.
Prof - FC Lauretown 0:6

47e minuut.
Glatz passt de bal zonder na te denken. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:7

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rothenbuhler met een snelle inworp. Pfander heeft problemen om de bal te vangen. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Togni is nu in balbezit. Morell onderschept slim de pass. Morell geeft een hoge lob. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:8

54e minuut.
Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi passt de bal met de wreef. Dornauer is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz draait met de bal, schiet en ... Paal! Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:9

58e minuut.
Pfäffi verovert de bal door een tackle van achteren. Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Keller met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:10

59e minuut.
Klungelig pakt Glatz de bal. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher rent richting de bal. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:11

63e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Dornauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornauer geeft de bal voor. Keller kopt de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:12

64e minuut.
Togni rent richting de bal. Togni met een sublieme pass. Rothenbuhler heeft problemen om de bal te vangen. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel. Del Curto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pfäffi speelt de bal door. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pfäffi verovert de bal door een tackle van achteren. Pfäffi geeft een hoge lob. Stöckli kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell is nu in balbezit. Morell passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:13

71e minuut.
Daar is Togni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Togni probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:14

72e minuut.
Klungelig pakt Jenny de bal. Glatz rent richting de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:15

75e minuut.
Fannin speelt de bal door. Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:16

78e minuut.
Pfäffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell met een sublieme pass. Vetsch is nu in balbezit. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pfäffi met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz geeft een hoge lob. Schumacher krijgt zijn hoofd ertegen. Del Curto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:17

83e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Keller is nu in balbezit. Keller met een sublieme pass. Glatz kan de bal niet met de borst controleren. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rothenbuhler de bal. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - FC Lauretown 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prof 86%, FC Lauretown 14%.
Prof - FC Lauretown 0:18