Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown Prof
LucHs Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
56 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Keller speelt de bal door. Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi passt de bal zonder na te denken. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kalt onderschept slim de pass. Kalt passt de bal met de wreef. Morell speelt de bal door. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 1:0

10e minuut.
Bach geeft een lange en hoge pass. Rothenbuhler probeert de bal met de borst te controleren. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Egger kopt de bal weg. Pfäffi geeft een hoge lob. Schumacher kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De Tomaso trapt de bal weg van het doel. Pfäffi kopt de bal weg. Klungelig pakt Dornauer de bal. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 2:0

18e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Keller kopt de bal weg. Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vetsch passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 3:0

23e minuut.
Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi passt de bal met de wreef. Stöckli heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De Tomaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Egger rent richting de bal. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfander is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft de bal voor. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. De Tomaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 4:0

31e minuut.
Morell geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Morell speelt de bal door. Klungelig pakt Glatz de bal. Rothenbuhler is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pfäffi geeft de bal voor. Schumacher kopt de bal weg. Stöckli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 5:0

35e minuut.
Klungelig pakt Jenny de bal. Glatz rent richting de bal. Pfander bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De Tomaso bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dornauer heeft problemen om de bal te vangen. Glatz rent richting de bal. Glatz geeft de bal voor. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Morell speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Pfander is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Egger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keller de bal. Keller passt de bal in één keer door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 6:0

42e minuut.
Mahler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell geeft een hoge lob. Schumacher rent richting de bal. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Togni is nu in balbezit. Morell onderschept slim de pass. Morell met een sublieme pass. Keller rent richting de bal. Keller met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 23%, Prof 77%.
FC Lauretown - Prof 6:0

48e minuut.
Morell met een sublieme pass. Vetsch is nu in balbezit. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Stöckli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfäffi neemt de hoekschop. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De Tomaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 7:0

49e minuut.
Morell speelt de bal door. Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi geeft een lange en hoge pass. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De Tomaso bokst de bal weg.

53e minuut.
Morell met een sublieme pass. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry passt de bal in één keer door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De Tomaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Stöckli de bal onder controle te krijgen. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 8:0

58e minuut.
Egger onderschept slim de pass. Egger passt de bal zonder na te denken. Keller geeft de bal voor. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stöckli de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De Tomaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher passt de bal zonder na te denken. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 9:0

69e minuut.
Togni speelt de bal door. Jenny is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz geeft een lange en hoge pass. Schumacher springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Vetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetsch passt de bal met de wreef. Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De Tomaso trapt de bal weg. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz probeert de bal met de borst te controleren. Glatz schiet op doel. De Tomaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 10:0

75e minuut.
Inworp. Keller met een snelle inworp. Morell geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 11:0

76e minuut.
Jenny speelt de bal door. Daar is Togni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 12:0

81e minuut.
Pfäffi met een sublieme pass. Vetsch rent richting de bal. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stöckli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell geeft een lange en hoge pass. Vetsch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De Tomaso met een harde bal richting middenveld. Daar is Vetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetsch passt de bal in één keer door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 13:0

84e minuut.
Jenny is nu in balbezit. Jenny passt de bal met de wreef. Pfander probeert naar een medespeler te passen. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dornauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch speelt de bal door. Klungelig pakt Dornauer de bal. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Tomaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 14:0

90e minuut.
Klungelig pakt Morell de bal. Togni bereikt de bal nog maar net als eerste. Togni passt de bal in één keer door. Keller geeft een lange en hoge pass. Schumacher geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Glatz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Prof 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 11%, Prof 89%.
FC Lauretown - Prof 15:0