Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FastFoot FC Bayern02
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Küttel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feller is nu in balbezit. Feller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Pfund de bal. Wat een zware overtreding van Küttel ... Strafschop! Pfund raakt geblesseerd tijdens het duel. Küttel probeert naar een medespeler te passen. Vetsch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Waser is nu in balbezit. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas met een sublieme pass. Tschopp rent richting de bal. Tschopp schiet op doel. Eichhorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal in één keer door. Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Bayern02 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 46%, FC Bayern02 54%.
FastFoot - FC Bayern02 1:0

54e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kim de bal. Feller rent richting de bal. Feller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stiel verovert de bal door een tackle van achteren. Stiel geeft een lange en hoge pass. Feller heeft problemen om de bal te vangen. Feller schiet op doel. Kronenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Bayern02 2:0

67e minuut.
Küttel geeft de bal voor. Pfund probeert naar een medespeler te passen. Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Feller is nu in balbezit. Feller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tschopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone onderschept slim de pass. Tarone probeert naar een medespeler te passen. Feller rent richting de bal. Feller draait met de bal, schiet en ... Kronenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Bayern02 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 45%, FC Bayern02 55%.
FastFoot - FC Bayern02 3:0