Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 FastFoot
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Pfund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waldvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldvogel geeft een hoge lob. Stiel geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FastFoot 0:1

2e minuut.
Küttel is nu in balbezit. Küttel passt de bal zonder na te denken. Gruber rent richting de bal. Feller onderschept slim de pass. Feller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FastFoot 0:2

14e minuut.
Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft de bal voor. Kirsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FastFoot 0:3

21e minuut.
Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Faller rent richting de bal. Faller geeft een lange en hoge pass. Feller is nu in balbezit. Feller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Waldvogel kopt de bal weg. Feller rent richting de bal. Kirsch onderschept slim de pass. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Küttel rent richting de bal. Küttel geeft een lange en hoge pass. Faller rent richting de bal. Haas onderschept slim de pass. Haas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tschopp passt de bal met de wreef. Stiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunger krijgt een gele kaart. Stiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Frei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 63%, FastFoot 37%.
FC Bayern02 - FastFoot 0:3

83e minuut.
Haas is nu in balbezit. Tschopp rent richting de bal. Haas is nu in balbezit. Haas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FastFoot 1:3

85e minuut.
Klungelig pakt Haas de bal. Haas schiet op doel. Faller probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schreier neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Python passt de bal zonder na te denken. Giallanza rent richting de bal. Pfund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giallanza raakt geblesseerd tijdens het duel. Küttel met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 31%, FastFoot 69%.
FC Bayern02 - FastFoot 1:3