Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boban Messi 123
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Freiherr met de inworp. Isenschmid rent richting de bal. Isenschmid probeert naar een medespeler te passen. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mahler probeert naar een medespeler te passen. Isenschmid geeft een lange en hoge pass. Alves kopt de bal weg. Fink rent richting de bal. Fink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boban - Messi 123 0:1

11e minuut.
Fink speelt de bal door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves passt de bal met de wreef. Mahler is nu in balbezit. Mahler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - Messi 123 0:2

43e minuut.
Bühler rent richting de bal. Zeiler onderschept slim de pass. Zeiler probeert naar een medespeler te passen. Roussey is nu in balbezit. Roussey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - Messi 123 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boban 60%, Messi 123 40%.
boban - Messi 123 1:2

48e minuut.
Roussey rent richting de bal. Nuzzolo rent richting de bal. Roussey onderschept slim de pass. Roussey haalt uit met een fantastische trap. Baslx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boban - Messi 123 2:2

62e minuut.
Isenschmid rent richting de bal. Isenschmid is nu in balbezit. Isenschmid speelt de bal door. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid geeft de bal voor. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - Messi 123 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boban 57%, Messi 123 43%.
boban - Messi 123 2:3