Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokkabilly US Scorrano 86
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Hasler de bal. Clementi rent richting de bal. Colombo is nu in balbezit. Colombo geeft een lange en hoge pass. Stamm springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stamm maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hasler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane geeft een lange en hoge pass. Pini rent richting de bal. Pini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Enzian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuchs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stamm. Stamm krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Enzian verovert de bal door een tackle van achteren. Clementi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enzian begaat een overtreding. Enzian krijgt een gele kaart. Clementi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hügli met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 53%, US Scorrano 86 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kokkabilly - US Scorrano 86 0:0

57e minuut.
Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm is nu in balbezit. Herzig is nu in balbezit. Herzig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - US Scorrano 86 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 52%, US Scorrano 86 48%.
kokkabilly - US Scorrano 86 0:1