Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.6
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Vetsch geeft een hoge lob. Schumacher is nu in balbezit. Hunger rent richting de bal. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:1

10e minuut.
Morell probeert naar een medespeler te passen. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Kim trapt de bal weg van het doel. Vetsch kopt de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pfäffi onderschept slim de pass. Pfäffi met een sublieme pass. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kim de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfäffi neemt de hoekschop. Schumacher krijgt zijn hoofd ertegen. Kronenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:2

17e minuut.
Schreier rent richting de bal. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:3

19e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:4

21e minuut.
Kirsch rent richting de bal. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:5

22e minuut.
Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher passt de bal in één keer door. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher speelt de bal door. Küttel heeft problemen om de bal te vangen. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreier rent richting de bal. Met opzet legt Keller zijn tegenspeler op de grond. Keller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Morell met een sublieme pass. Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfäffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell is nu in balbezit. Morell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kim met een harde bal richting middenveld. Vetsch kopt de bal weg. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell rent richting de bal. Morell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:6

40e minuut.
Pfäffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vetsch de bal. Vetsch met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 86%, FC Lauretown 14%.
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:6

46e minuut.
Glatz speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hunger met een sublieme pass. Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:7

51e minuut.
Morell rent richting de bal. Morell passt de bal met de wreef. Pfäffi speelt de bal door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Morell probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:8

53e minuut.
Tschopp heeft problemen om de bal te vangen. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Kim is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:9

55e minuut.
Python is nu in balbezit. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft de bal voor. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Morell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glatz de bal. Kim rent richting de bal. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gruber de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schumacher zal de hoekschop nemen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:10

59e minuut.
Vetsch speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Kronenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:11

62e minuut.
Pfäffi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meichtry komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vetsch met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:12

68e minuut.
Schreier rent richting de bal. Schreier geeft de bal voor. Vetsch controleert de bal met de borst. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Kronenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Meichtry passt de bal in één keer door. Morell is nu in balbezit. Morell geeft een lange en hoge pass. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hunger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schumacher kan de bal niet met de borst controleren. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:13

74e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:14

75e minuut.
Tschopp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haas de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Paal! Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:15

77e minuut.
Daar is Tschopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz is nu in balbezit. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Meichtry is nu in balbezit. Meichtry passt de bal in één keer door. Morell geeft een hoge lob. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 86%, FC Lauretown 14%.
FC Bayern02 - FC Lauretown 0:15