Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown FC Bayern02
LucHs Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Keller kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfäffi met de inworp. Vetsch met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 1:0

19e minuut.
Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell rent richting de bal. Morell geeft de bal voor. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 2:0

24e minuut.
Hunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal in één keer door. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 3:0

25e minuut.
Haas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tschopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Gruber probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Kronenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 4:0

35e minuut.
Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 5:0

37e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een lange en hoge pass. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Kronenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 6:0

41e minuut.
Gruber geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schumacher met een snelle inworp. Keller is nu in balbezit. Keller geeft een hoge lob. Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. Frei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 7:0

43e minuut.
Vetsch speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kirsch heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
König geeft een hoge lob. Schumacher is nu in balbezit. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Schumacher de bal. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 22%, FC Bayern02 78%.
FC Lauretown - FC Bayern02 7:0

48e minuut.
Kalt rent richting de bal. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi passt de bal zonder na te denken. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 8:0

52e minuut.
Liesch passt de bal zonder na te denken. Daar is Pfäffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfäffi geeft de bal voor. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Schumacher kan de bal niet met de borst controleren. Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal in één keer door. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 9:0

56e minuut.
Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell geeft een lange en hoge pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 10:0

58e minuut.
Gruber is nu in balbezit. Gruber geeft een lange en hoge pass. Vetsch kopt de bal weg. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Morell kopt de bal weg. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch geeft de bal voor. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vetsch passt de bal met de wreef. Keller is nu in balbezit. Keller geeft een hoge lob. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz draait met de bal, schiet en ... Schumacher controleert de bal met de borst. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 11:0

72e minuut.
Python bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Glatz rent richting de bal. Glatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 12:0

79e minuut.
Keller speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch speelt de bal door. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 13:0

87e minuut.
Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Kronenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Schumacher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Bayern02 14:0

88e minuut.
Pfäffi met een snelle inworp. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Küttel de bal onder controle te krijgen. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Schumacher controleert de bal met de borst. Gruber verovert de bal door een tackle van achteren. Gruber met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 9%, FC Bayern02 91%.
FC Lauretown - FC Bayern02 14:0