Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FastFoot Prof
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch speelt de bal door. Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stöckli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - Prof 1:0

18e minuut.
Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger speelt de bal door. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny onderschept slim de pass. Jenny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eichhorn trapt de bal weg van het doel. Daar is Pfander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Togni bereikt de bal nog maar net als eerste. Togni draait met de bal, schiet en ... Eichhorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger speelt de bal door. Dornauer is nu in balbezit. Feller rent richting de bal. Feller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Feller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Von Gunten komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Togni speelt de bal door. Rambo heeft problemen om de bal te vangen. Jenny onderschept slim de pass. Jenny draait met de bal, schiet en ... Waser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FastFoot - Prof 1:1

43e minuut.
Jenny rent richting de bal. Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny onderschept slim de pass. Jenny draait met de bal, schiet en ... Eichhorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - Prof 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 60%, Prof 40%.
FastFoot - Prof 1:2

49e minuut.
Egger passt de bal in één keer door. Pfander is nu in balbezit. Pfander met een sublieme pass. Daar is Jenny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eichhorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vetsch speelt de bal door. Von Gunten rent richting de bal. Stöckli begaat een overtreding. Von Gunten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faller neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De Tomaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FastFoot - Prof 2:2

82e minuut.
Stiel kan de bal niet met de borst controleren. Stiel geeft een hoge lob. Waldvogel is nu in balbezit. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rothenbuhler is nu in balbezit. Rothenbuhler geeft de bal voor. Wander speelt de bal door. Jenny is nu in balbezit. Jenny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 55%, Prof 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FastFoot - Prof 2:2