Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokkabilly Messi 123
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Leibundgut de bal. Salis rent richting de bal. Leibundgut is nu in balbezit. Salis verovert de bal door een tackle van achteren. Salis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Freistoss is nu in balbezit. Freistoss probeert naar een medespeler te passen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... Subiat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - Messi 123 0:1

9e minuut.
Isenschmid met een sublieme pass. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss met een sublieme pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 45%, Messi 123 55%.
kokkabilly - Messi 123 0:1

59e minuut.
Bally passt de bal zonder na te denken. Isenschmid probeert naar een medespeler te passen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pfenniger met een snelle inworp. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid passt de bal met de wreef. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pfenniger geeft de bal voor. Inworp. Hasler met de inworp. Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 36%, Messi 123 64%.
kokkabilly - Messi 123 0:1