Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 kokkabilly
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Mahler rent richting de bal. Fuchs begaat een overtreding. Mahler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isenschmid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Camenzind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Isenschmid met een sublieme pass. Alves rent richting de bal. Eichhorn is nu in balbezit. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - kokkabilly 1:0

42e minuut.
Nuzzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bally onderschept slim de pass. Bally speelt de bal door. Klungelig pakt Bechstein de bal. Bechstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nuzzolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Enzian de bal. Alves is nu in balbezit. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 51%, kokkabilly 49%.
Messi 123 - kokkabilly 1:0

50e minuut.
Fink probeert naar een medespeler te passen. Camenzind is nu in balbezit. Alves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alves krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Seoane speelt de bal door. Leibundgut is nu in balbezit. Leibundgut geeft de bal voor. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Pini kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Subiat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 42%, kokkabilly 58%.
Messi 123 - kokkabilly 1:0