Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Scorrano 86 boban
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


32e minuut.
Clementi is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey passt de bal in één keer door. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Imhof geeft de bal voor. Inworp. Spielmann met de inworp. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm verovert de bal door een tackle van achteren. Stamm speelt de bal door. Colombo rent richting de bal. Colombo geeft de bal voor. Schneeberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamm is nu in balbezit. Stamm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fivian verovert de bal door een tackle van achteren. Isenschmid is nu in balbezit. Isenschmid passt de bal zonder na te denken. Bühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 56%, boban 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
US Scorrano 86 - boban 0:0

46e minuut.
Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm verovert de bal door een tackle van achteren. Isenschmid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isenschmid krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Möckli rent richting de bal. Möckli geeft een lange en hoge pass. Bühler rent richting de bal. Bühler haalt uit met een fantastische trap. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - boban 0:1

58e minuut.
Hügli heeft problemen om de bal te vangen. Hügli speelt de bal door. Klungelig pakt Roussey de bal. Bühler rent richting de bal. Bühler draait met de bal, schiet en ... Eymann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Isenschmid passt de bal met de wreef. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivian begaat een overtreding. Roussey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roussey komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid geeft de bal voor. Odermatt is nu in balbezit. Bühler verovert de bal door een tackle van achteren. Bühler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Fivian met een sublieme pass. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zarn. Zarn krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Herzig heeft problemen om de bal te vangen. Roussey rent richting de bal. Hügli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey onderschept slim de pass. Roussey draait met de bal, schiet en ... Eymann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 55%, boban 45%.
US Scorrano 86 - boban 0:1