Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boban US Scorrano 86
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Isenschmid is nu in balbezit. Korsar verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel is nu in balbezit. Korsar onderschept slim de pass. Korsar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Roussey verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey passt de bal met de wreef. Vetsch geeft de bal voor. Spielmann rent richting de bal. Spielmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Fivian rent richting de bal. Roussey verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey haalt uit met een fantastische trap. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - US Scorrano 86 1:0

42e minuut.
Isenschmid rent richting de bal. Hügli onderschept slim de pass. Hügli passt de bal in één keer door. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar schiet op doel. Schneeberger bokst de bal weg.

45e minuut.
Spielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Spielmann geeft een lange en hoge pass. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey is nu in balbezit. Roussey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boban 45%, US Scorrano 86 55%.
boban - US Scorrano 86 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Salvati de bal. Hügli met een sublieme pass. Colombo geeft een hoge lob. Daar is Stamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Isenschmid heeft problemen om de bal te vangen. Korsar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isenschmid. Isenschmid krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Salvati probeert naar een medespeler te passen. Isenschmid is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korsar. Korsar krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Clementi geeft een hoge lob. Korsar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lévy. Lévy krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Teufel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Colombo met een snelle inworp. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Isenschmid onderschept slim de pass. Roussey is nu in balbezit. Roussey geeft de bal voor. Bühler rent richting de bal. Bühler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stamm is nu in balbezit. Stamm geeft de bal voor. Klungelig pakt Tochtermann de bal. Korsar is nu in balbezit. Korsar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boban 45%, US Scorrano 86 55%.
boban - US Scorrano 86 1:0