Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 Prof
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Dornauer rent richting de bal. Tschopp onderschept slim de pass. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kirsch passt de bal zonder na te denken. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu passt de bal zonder na te denken. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dornauer geeft de bal voor. Wander is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Python. Python krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 55%, Prof 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern02 - Prof 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Togni de bal. Stöckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöckli passt de bal zonder na te denken. Jenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny draait met de bal, schiet en ... Kronenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Küttel met een snelle inworp. Giallanza geeft de bal voor. Daar is Rothenbuhler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreier rent richting de bal. Schreier geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kirsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giallanza rent richting de bal. Giallanza geeft een hoge lob. Schreier is nu in balbezit. Schreier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 45%, Prof 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern02 - Prof 0:0