Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown FastFoot
LucHs Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Faller is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel. Eichhorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 1:0

11e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch rent richting de bal. Vetsch met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher schiet op doel. Eichhorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 2:0

13e minuut.
Rambo rent richting de bal. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 3:0

14e minuut.
Von Gunten rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 4:0

20e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Glatz rent richting de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eichhorn met een harde bal richting middenveld. Stiel kopt de bal weg. Jovanovic is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 5:0

26e minuut.
Vetsch passt de bal met de wreef. Pfund bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morell krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rau is nu in balbezit. Rau geeft een hoge lob. Rambo kopt de bal weg. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 6:0

32e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal in één keer door. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Morell geeft een lange en hoge pass. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetsch met een sublieme pass. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Meichtry met de inworp. Faller is nu in balbezit. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 7:0

42e minuut.
Klungelig pakt Vetsch de bal. Meichtry rent richting de bal. Waldvogel rent richting de bal. Meichtry onderschept slim de pass. Meichtry geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 20%, FastFoot 80%.
FC Lauretown - FastFoot 7:0

46e minuut.
Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher passt de bal zonder na te denken. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rambo kopt de bal weg. Daar is Vetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 8:0

50e minuut.
Fannin speelt de bal door. Meichtry rent richting de bal. Meichtry met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 9:0

51e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eichhorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 10:0

53e minuut.
Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch passt de bal met de wreef. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 11:0

59e minuut.
Waldvogel rent richting de bal. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft de bal voor. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tarone kopt de bal weg. Meichtry rent richting de bal. Meichtry geeft de bal voor. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Rambo de bal. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eichhorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eichhorn met een harde bal richting middenveld. Vetsch kopt de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eichhorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Meichtry geeft een lange en hoge pass. Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eichhorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 12:0

69e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Waldvogel onderschept slim de pass. Waldvogel probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 13:0

75e minuut.
Rau probeert naar een medespeler te passen. Glatz is nu in balbezit. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 14:0

76e minuut.
Glatz onderschept slim de pass. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eichhorn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Meichtry met de inworp. Morell is nu in balbezit. Morell geeft een lange en hoge pass. Glatz is nu in balbezit. Schumacher is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rau passt de bal in één keer door. Glatz speelt de bal door. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch draait met de bal, schiet en ... Waser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rau zal de hoekschop nemen. Paal! Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Kalt geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Rambo rent richting de bal. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher geeft een hoge lob. Eichhorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 15:0

86e minuut.
Faller is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch speelt de bal door. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Glatz rent richting de bal. Glatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vetsch passt de bal zonder na te denken. Meichtry met een sublieme pass. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FastFoot 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 8%, FastFoot 92%.
FC Lauretown - FastFoot 16:0