Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FastFoot FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 43.4
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Fannin rent richting de bal. Fannin geeft een hoge lob. Glatz kan de bal niet met de borst controleren. Glatz draait met de bal, schiet en ... Eichhorn bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Vetsch de bal. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eichhorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lerch is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kalt geeft een lange en hoge pass. Glatz controleert de bal met de borst. Kistler rent richting de bal. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:1

13e minuut.
Vetsch heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo is nu in balbezit. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Paal! Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:2

16e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:3

17e minuut.
Schumacher kan de bal niet met de borst controleren. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Pfäffi speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:4

19e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz rent richting de bal. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:5

23e minuut.
Vetsch met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:6

30e minuut.
Liesch geeft een hoge lob. Kistler heeft problemen om de bal te vangen. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:7

31e minuut.
Vetsch heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch passt de bal in één keer door. Frei is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Tarone trapt de bal weg van het doel. Vetsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vetsch speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:8

37e minuut.
Morell speelt de bal door. Keller speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:9

40e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rambo de bal onder controle te krijgen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fannin geeft de bal voor. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal met de wreef. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Morell passt de bal met de wreef. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal in één keer door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 84%, FC Lauretown 16%.
FastFoot - FC Lauretown 0:9

51e minuut.
Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Frei onderschept slim de pass. Inworp. Pfäffi met de inworp. Morell geeft de bal voor. Eichhorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:10

54e minuut.
Glatz rent richting de bal. Glatz geeft een lange en hoge pass. Kistler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:11

56e minuut.
Waldvogel rent richting de bal. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:12

58e minuut.
Eichhorn trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vetsch de bal. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eichhorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vetsch passt de bal met de wreef. Schumacher geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kistler de bal onder controle te krijgen. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:13

61e minuut.
Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Lerch is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Rambo verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Keller de bal. Keller geeft een hoge lob. Eichhorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Morell speelt de bal door. Vetsch speelt de bal door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:14

79e minuut.
Pfund is nu in balbezit. Keller geeft een lange en hoge pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kalt probeert naar een medespeler te passen. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch passt de bal in één keer door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:15

83e minuut.
Inworp. Keller met een snelle inworp. Morell is nu in balbezit. Morell geeft een lange en hoge pass. Glatz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kalt onderschept slim de pass. Kalt geeft een hoge lob. Rambo controleert de bal met de borst. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FastFoot - FC Lauretown 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 84%, FC Lauretown 16%.
FastFoot - FC Lauretown 0:16