Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 US Scorrano 86
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Stiefel rent richting de bal. Stiefel passt de bal met de wreef. Daar is Leibundgut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamm is nu in balbezit. Stamm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Herzig passt de bal zonder na te denken. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo verovert de bal door een tackle van achteren. Colombo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Isenschmid is nu in balbezit. Herzig onderschept slim de pass. Stamm is nu in balbezit. Stamm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rollmops zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isenschmid probeert naar een medespeler te passen. Odermatt is nu in balbezit. Alves onderschept slim de pass. Alves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - US Scorrano 86 1:0

24e minuut.
Leibundgut rent richting de bal. Leibundgut geeft een lange en hoge pass. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap. Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - US Scorrano 86 2:0

31e minuut.
Freistoss geeft een hoge lob. Imhof is nu in balbezit. Alves onderschept slim de pass. Alves haalt uit met een fantastische trap. Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - US Scorrano 86 3:0

41e minuut.
Hügli geeft de bal voor. Müntschi geeft de bal voor. Clementi heeft problemen om de bal te vangen. Freistoss rent richting de bal. Freistoss geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hügli probeert naar een medespeler te passen. Nuzzolo speelt de bal door. Imhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Odermatt de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - US Scorrano 86 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 50%, US Scorrano 86 50%.
Messi 123 - US Scorrano 86 4:0

49e minuut.
Müntschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Odermatt de bal. Clementi is nu in balbezit. Fink rent richting de bal. Fink draait met de bal, schiet en ... Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

51e minuut.
Isenschmid passt de bal met de wreef. Mahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfund onderschept slim de pass. Herzig rent richting de bal. Herzig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Nuzzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig passt de bal zonder na te denken. Stamm is nu in balbezit. Stamm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stamm rent richting de bal. Stamm schiet op doel. Baslx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - US Scorrano 86 4:1

59e minuut.
Clementi rent richting de bal. Freistoss met een sublieme pass. Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo geeft een lange en hoge pass. Alves springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Eymann met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Nuzzolo de bal. Hügli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzolo geeft de bal voor. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Fivian geeft de bal voor. Fink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alves rent richting de bal. Fink rent richting de bal. Fink draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Nuzzolo is nu in balbezit. Nuzzolo probeert naar een medespeler te passen. Alves probeert naar een medespeler te passen. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - US Scorrano 86 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 37%, US Scorrano 86 63%.
Messi 123 - US Scorrano 86 5:1