Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Scorrano 86 Messi 123
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Nuzzolo is nu in balbezit. Hügli begaat een overtreding. Nuzzolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Nuzzolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - Messi 123 0:1

6e minuut.
Pfund heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger met een sublieme pass. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Colombo met een sublieme pass. Herzig rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuzzolo. Herzig roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Herzig kan niet meer verder spelen. Korsar komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo probeert naar een medespeler te passen. Alves is nu in balbezit. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuzzolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Müntschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Imhof is nu in balbezit. Alves onderschept slim de pass. Alves haalt uit met een fantastische trap. Eymann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hügli kopt de bal weg. Mahler is nu in balbezit. Fivian begaat een overtreding. Fivian krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Colombo rent richting de bal. Colombo met een sublieme pass. Korsar is nu in balbezit. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Leibundgut trapt de bal weg. Fivian kopt de bal weg. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm rent richting de bal. Stamm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Colombo rent richting de bal. Colombo passt de bal in één keer door. Imhof rent richting de bal. Alves onderschept slim de pass. Alves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - Messi 123 0:2

45e minuut.
Fink probeert naar een medespeler te passen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fivian ... Strafschop! Alves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fink legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 58%, Messi 123 42%.
US Scorrano 86 - Messi 123 0:2

49e minuut.
Pfund is nu in balbezit. Pfund passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Isenschmid de bal onder controle te krijgen. Korsar rent richting de bal. Korsar haalt uit met een fantastische trap. Baslx bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müntschi met de inworp. Freistoss rent richting de bal. Freistoss geeft een hoge lob. Alves springt en kopt de bal. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Imhof geeft een hoge lob. Inworp. Mahler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - Messi 123 0:3

79e minuut.
Mahler rent richting de bal. Fivian verovert de bal door een tackle van achteren. Fivian passt de bal zonder na te denken. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 53%, Messi 123 47%.
US Scorrano 86 - Messi 123 0:3