Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.1 gemiddelde waardering 42.7
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Morell passt de bal zonder na te denken. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Baslx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfäffi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Morell probeert naar een medespeler te passen. Keller rent richting de bal. Keller met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz draait met de bal, schiet en ... Baslx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pfäffi zal de hoekschop nemen. Baslx probeert naar een medespeler te passen. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch met een sublieme pass. Glatz speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Isenschmid passt de bal met de wreef. Mahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalt onderschept slim de pass. Kalt geeft de bal voor. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baslx trapt de bal weg van het doel. Keller kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Baslx bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glatz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:1

23e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller passt de bal met de wreef. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Baslx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:2

29e minuut.
Pfäffi met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntschi rent richting de bal. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glatz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:3

35e minuut.
Kalt met een sublieme pass. König bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfäffi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vetsch is nu in balbezit. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:4

39e minuut.
Alves probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fink de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Fannin is nu in balbezit. Fannin geeft de bal voor. Daar is Stiefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Baslx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 81%, FC Lauretown 19%.
Messi 123 - FC Lauretown 0:5

49e minuut.
Glatz onderschept slim de pass. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leibundgut de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Schumacher rent richting de bal. Schumacher passt de bal zonder na te denken. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. Baslx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:6

53e minuut.
Liesch rent richting de bal. Liesch met een sublieme pass. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Baslx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:7

56e minuut.
Freistoss heeft problemen om de bal te vangen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een lange en hoge pass. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Keller kopt de bal weg. Müntschi is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Glatz draait met de bal, schiet en ... Stiefel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stiefel trapt de bal weg. Pfäffi heeft problemen om de bal te vangen. Pfäffi speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fink kopt de bal weg. Müntschi probeert de bal met de borst te controleren. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:8

72e minuut.
Fink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alves de bal. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vetsch onderschept slim de pass. Glatz rent richting de bal. Isenschmid rent richting de bal. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:9

76e minuut.
Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Vetsch heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch passt de bal met de wreef. Stiefel rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pfäffi zal de hoekschop nemen. Vetsch kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:10

78e minuut.
Mahler passt de bal met de wreef. Nuzzolo is nu in balbezit. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft de bal voor. Schumacher is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:11

79e minuut.
Fink speelt de bal door. Alves probeert naar een medespeler te passen. Mahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz geeft de bal voor. Baslx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:12

82e minuut.
Vetsch speelt de bal door. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft de bal voor. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nuzzolo passt de bal met de wreef. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:13

88e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher geeft de bal voor. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiefel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glatz raakt geblesseerd tijdens het duel. Glatz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Baslx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Lauretown 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 86%, FC Lauretown 14%.
Messi 123 - FC Lauretown 0:14