Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown Messi 123
LucHs Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morell met een sublieme pass. Vetsch probeert de bal met de borst te controleren. Morell geeft een lange en hoge pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Glatz kopt de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalt passt de bal met de wreef. Pfäffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glatz rent richting de bal. Glatz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Isenschmid is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 1:0

23e minuut.
Morell probeert naar een medespeler te passen. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Baslx bokst de bal weg.

23e minuut.
Fink geeft een hoge lob. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morell probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Isenschmid probeert de bal met de borst te controleren. Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... Baslx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 2:0

26e minuut.
Fink is nu in balbezit. Fink passt de bal in één keer door. Daar is Stiefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi met een sublieme pass. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz schiet op doel. Baslx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 3:0

30e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch geeft een hoge lob. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... Baslx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 4:0

31e minuut.
Fink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alves de bal. Glatz rent richting de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Stiefel onderschept slim de pass. Pfenniger rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leibundgut rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 5:0

41e minuut.
Baslx trapt de bal weg. Pfäffi kopt de bal weg. Schumacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch passt de bal in één keer door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Baslx met een harde bal richting middenveld. Vetsch kan de bal niet met de borst controleren. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 13%, Messi 123 87%.
FC Lauretown - Messi 123 5:0

47e minuut.
Leibundgut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schumacher kan de bal niet met de borst controleren. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 6:0

49e minuut.
Stiefel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfäffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell geeft de bal voor. Glatz krijgt zijn hoofd ertegen. Baslx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Baslx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi onderschept slim de pass. Pfäffi met een sublieme pass. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 7:0

51e minuut.
Alves met een sublieme pass. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 8:0

52e minuut.
Liesch geeft een hoge lob. Keller geeft een lange en hoge pass. Stiefel heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 9:0

57e minuut.
Baslx met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vetsch de bal. Vetsch met een sublieme pass. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 10:0

61e minuut.
Isenschmid rent richting de bal. Pfäffi onderschept slim de pass. Pfäffi speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Morell met een sublieme pass. Stiefel heeft problemen om de bal te vangen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ... Baslx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 11:0

68e minuut.
Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Stiefel ... Strafschop! Glatz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stiefel onderschept slim de pass. Schumacher zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Baslx bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 12:0

69e minuut.
Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leibundgut de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baslx met een harde bal richting middenveld. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pfäffi geeft een lange en hoge pass. Glatz kopt de bal weg. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel. Baslx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 13:0

82e minuut.
Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baslx met een sublieme pass. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vetsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Messi 123 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 10%, Messi 123 90%.
FC Lauretown - Messi 123 14:0