Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 kokkabilly
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Klungelig pakt Haas de bal. Tschopp rent richting de bal. Camenzind is nu in balbezit. Haas rent richting de bal. Haas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - kokkabilly 1:0

16e minuut.
Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch passt de bal met de wreef. Eichhorn is nu in balbezit. Tschopp onderschept slim de pass. Tschopp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Borer onderschept slim de pass. Daar is Bally, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borer rent richting de bal. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Camenzind geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giallanza met de inworp. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Haas rent richting de bal. Haas passt de bal in één keer door. Tschopp rent richting de bal. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - kokkabilly 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Giallanza de bal. Giallanza geeft de bal voor. Bally kopt de bal weg. Klungelig pakt Salis de bal. Salis haalt uit met een fantastische trap. Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 37%, kokkabilly 63%.
FC Bayern02 - kokkabilly 2:0

68e minuut.
Daar is Hunger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pini verovert de bal door een tackle van achteren. Pini probeert naar een medespeler te passen. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Eichhorn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schreier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Haas probeert naar een medespeler te passen. Kirsch geeft de bal voor. Giallanza kopt de bal weg. Tschopp rent richting de bal. Tschopp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - kokkabilly 3:0

84e minuut.
Roca geeft de bal voor. Daar is Eichhorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichhorn geeft een lange en hoge pass. Salis heeft problemen om de bal te vangen. Salis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - kokkabilly 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 44%, kokkabilly 56%.
FC Bayern02 - kokkabilly 3:1