Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prof Messi 123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mahler geeft een hoge lob. Daar is Dornauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap. De Tomaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - Messi 123 0:1

3e minuut.
Jenny heeft problemen om de bal te vangen. Togni is nu in balbezit. Fink onderschept slim de pass. Jenny verovert de bal door een tackle van achteren. Jenny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Isenschmid heeft problemen om de bal te vangen. Togni onderschept slim de pass. Nuzzolo rent richting de bal. Jenny is nu in balbezit. Jenny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mahler met een sublieme pass. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. De Tomaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - Messi 123 0:2

31e minuut.
Isenschmid rent richting de bal. Isenschmid passt de bal in één keer door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger met een sublieme pass. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - Messi 123 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prof 52%, Messi 123 48%.
Prof - Messi 123 0:3

57e minuut.
Pfander probeert naar een medespeler te passen. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Togni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Togni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Mahler passt de bal met de wreef. Dornauer geeft de bal voor. Isenschmid kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Müntschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntschi geeft de bal voor. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny rent richting de bal. Jenny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - Messi 123 1:3

79e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger geeft een lange en hoge pass. Alves heeft problemen om de bal te vangen. Fink is nu in balbezit. Fink haalt uit met een fantastische trap. De Tomaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prof 62%, Messi 123 38%.
Prof - Messi 123 1:3