Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 Prof
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink onderschept slim de pass. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ... De Tomaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - Prof 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Jenny de bal onder controle te krijgen. Togni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny is nu in balbezit. Togni bereikt de bal nog maar net als eerste. Togni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messi 123 - Prof 1:1

14e minuut.
Leu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahler is nu in balbezit. Mahler speelt de bal door. Togni bereikt de bal nog maar net als eerste. Togni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Freistoss geeft een lange en hoge pass. Stöckli kopt de bal weg. Mahler rent richting de bal. Mahler geeft een hoge lob. Fink maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fink passt de bal in één keer door. Pfander is nu in balbezit. Fink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fink krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Müntschi geeft een hoge lob. Inworp. Wander met de inworp. Togni is nu in balbezit. Togni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 55%, Prof 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messi 123 - Prof 1:1

49e minuut.
Togni onderschept slim de pass. Zeiler rent richting de bal. Togni onderschept slim de pass. Togni schiet op doel. Baslx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - Prof 1:2

66e minuut.
Isenschmid probeert naar een medespeler te passen. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink passt de bal in één keer door. Alves heeft problemen om de bal te vangen. Alves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Isenschmid de bal. Togni rent richting de bal. Isenschmid begaat een overtreding. Togni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Togni kan niet meer verder spelen. Del Curto komt het veld opgelopen. Egger met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pfander is nu in balbezit. Freistoss rent richting de bal. Egger is nu in balbezit. Isenschmid rent richting de bal. Isenschmid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Fink rent richting de bal. Alves is nu in balbezit. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messi 123 - Prof 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 45%, Prof 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messi 123 - Prof 2:2