Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown boban
LucHs Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
9% Spel op eigen helft 91%
50 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 17.5
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Fannin speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Möckli heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 1:0

8e minuut.
Zarn rent richting de bal. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vetsch geeft de bal voor. Möckli is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 2:0

10e minuut.
Glatz rent richting de bal. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarn onderschept slim de pass. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Morell onderschept slim de pass. Morell passt de bal met de wreef. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Teufel trapt de bal weg. Vetsch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schumacher de bal onder controle te krijgen. Schumacher schiet op doel. Glatz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Möckli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 3:0

27e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Teufel trapt de bal weg. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Glatz geeft een hoge lob. Schumacher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 4:0

28e minuut.
Bühler probeert naar een medespeler te passen. Roussey heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Glatz probeert de bal met de borst te controleren. Glatz draait met de bal, schiet en ... Schneeberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ladner heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Glatz geeft de bal voor. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal met de wreef. Morell speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ladner kopt de bal weg. Möckli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 5:0

38e minuut.
Pfäffi verovert de bal door een tackle van achteren. Pfäffi geeft een hoge lob. Daar is Teufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Lévy de bal. Schumacher is nu in balbezit. Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Morell rent richting de bal. Morell speelt de bal door. Vetsch is nu in balbezit. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 9%, boban 91%.
FC Lauretown - boban 5:0

48e minuut.
Vetsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Fannin de bal. Fannin geeft een hoge lob. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Roussey rent richting de bal. Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Morell passt de bal met de wreef. Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Schneeberger trapt de bal weg van het doel. Pfäffi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schumacher de bal onder controle te krijgen. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zarn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salvati komt het veld opgelopen. Isenschmid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fannin speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. Schneeberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Schneeberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 6:0

64e minuut.
Keller met een sublieme pass. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 7:0

66e minuut.
Vetsch kopt de bal weg. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fannin geeft een lange en hoge pass. Ladner kopt de bal weg. Vetsch speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Glatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Vetsch de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teufel de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Schneeberger met een harde bal richting middenveld. Daar is Ladner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi met een sublieme pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teufel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Schneeberger trapt de bal weg. Vetsch kopt de bal weg. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller geeft de bal voor. Glatz springt en kopt de bal. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal. Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - boban 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 9%, boban 91%.
FC Lauretown - boban 8:0