Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boban FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Doeltrap. Schneeberger trapt de bal weg. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Morell passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:1

12e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz draait met de bal, schiet en ... Schneeberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfäffi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Morell passt de bal zonder na te denken. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Glatz rent richting de bal. Teufel is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Schneeberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vetsch heeft problemen om de bal te vangen. Glatz rent richting de bal. Zarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi passt de bal met de wreef. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz schiet op doel. Schneeberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:2

33e minuut.
Zarn is nu in balbezit. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Tochtermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi passt de bal in één keer door. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teufel trapt de bal weg. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:3

38e minuut.
Vetsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Schumacher de bal. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:4

38e minuut.
Roussey probeert naar een medespeler te passen. Bühler met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft de bal voor. Schumacher krijgt zijn hoofd ertegen. Schneeberger bokst de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:5

43e minuut.
Spielmann passt de bal met de wreef. Isenschmid is nu in balbezit. Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Morell speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boban 84%, FC Lauretown 16%.
boban - FC Lauretown 0:5

48e minuut.
Teufel rent richting de bal. Teufel geeft de bal voor. Keller kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pfäffi speelt de bal door. Vetsch rent richting de bal. Vetsch met een sublieme pass. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:6

54e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal in één keer door. Vetsch geeft een hoge lob. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Roussey de bal onder controle te krijgen. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Möckli de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. Schneeberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pfäffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell probeert naar een medespeler te passen. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi geeft een hoge lob. Glatz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:7

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schneeberger met een harde bal richting middenveld. Pfäffi kopt de bal weg. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Zarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi is nu in balbezit. Pfäffi geeft de bal voor. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:8

72e minuut.
Schneeberger met een harde bal richting middenveld. Morell geeft de bal voor. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... Schneeberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Schneeberger met een harde bal richting middenveld. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:9

81e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz geeft de bal voor. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Schneeberger trapt de bal weg van het doel. Pfäffi kopt de bal weg. Klungelig pakt Teufel de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:10

83e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:11

86e minuut.
Teufel rent richting de bal. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. De bal raakt de paal. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:12

89e minuut.
Schumacher draait met de bal, schiet en ... Möckli kopt de bal weg. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boban - FC Lauretown 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boban 90%, FC Lauretown 10%.
boban - FC Lauretown 0:13